BusraMuratS Ayaklarım deli gibi sızlıyo huzursuz bacak sendromu gibi ayaklarım sürekli hareket halinde 😅 Bide deli gibi yanıyo alev alev 🙄 Nasıl geçer bu 😏 34+5 haftalığız
Merve12 BusraMuratS tuzlu suda bekletiyorum biraz rahatliyor gece gunduz defalarca kez tekrarliyorum 😤 Ustelik buzlu su ❄️
tomurcukannesi BusraMuratS ben resmen yarı çıplak yatıyorum bacaklarım ayaklarım asla örtü kaldırmuyo belden aşağısı hep açık geceleyin. Hele ayak bileklerimm🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2cocukannesi Aynı canım benimde az önce soğuk suyla yıkadım gene aynı doğsa anca rahatlarız biz 36 haftalığım bende
BusraMuratS 2cocukannesi Valla bende şimdi kalkıyorum yıkamak için sürekli soğuk şeyler tutuyorum ayağıma ama öyle kötü sızlıyoki geçmedi bi türlü 😔 yerimde duramıyorum
BusraMuratS Merve12 5 dakika buz gibi suyun altında tuttum yine aynı 🙄 Allah kolaylık versin hepimize yerimde duramıyorum resmen
Birglbiray 26. Haftamdan beri çekiyorum geçmiyor maalesef ki bi ara çok fena azmıştı ağrılar oturup ağlıyordım saatlerce uyumak istiyorum diye şuan yine var ama alıştım herhalde uyandırıyor tatlı uykumdan kalkıp sıcak suda masaj yapıyorum gerdiriyorum kaslarımı rajatlatıyor öyle uyuyorum başka çözümü yok maalesef
BusraMuratS Birglbiray Benimki de yeni yeni başladı ama bu gece hiç geçmicek gibi sanki suyun altına tuttum ama şuan yine aynı 😔
Merve12 BusraMuratS bes dk tutma ayagini kovanin icine koy otur oyle uzun bir sure cikardiginda gercekten cok rahatliyor
Ayse1313 Ben daha yapmadım ama ablam havluyu ıslatıp ayağına koyuyormuş yatarken o soğuk tutuyordu dedi aklımızda bulunsun 😊
BusraMuratS Ayse1313 Valla benimde az önce aklımdan çorabı ıslatıp giymek geçti benzer yöntemler deniyim ikisini de 😅😊🙏🏻
Efuli53 BusraMuratS bana da eşim corabı ıslat giy diyo uyuyamıyorum sabahlara kadar sonra gıdıyorum ceyranda yatıyorum oram buram agrıyo 😞😞😩😩
BusraMuratS tomurcukannesi Ayynen öyle klima var Allahtan belden aşağısı buz gibi oluyo sabah ama uykuya dalamıyorum başka türlü 🙄
BusraMuratS Efuli53 Bende klimanın karşısında yatıyorum sabahta bel ağrısıyla uyanıyorum valla bu ayak olayı sıkıntı 😏🙄
Vdk BusraMuratS yanınıza da bir kova alın bezleriniz kurudukça hoooop tekrar ıslatın. Klima felan çok zararlı aman bebişe dikkat annesi 😇
BusraMuratS Vdk evet çok haklısınız valla o yüzden bi açıyorum bi kapatıyorum ama ev durulcak gibi değil 🙄🙄🙄🙄