tuna_tuna 2 tane 10lu hastane cikisi 1 tanede 5 li koyabilrsiniz ne olur ne olmaz. Yedek eldiven, sapka, ( yere dusebiliyor yanlislikla kayinvdem cok dusurdu bebegi alip koyarken o yuzden fazla koymada yarar var ) 20 tane bebek bezi, yenidogan islakmendil , 2 tane battaniye , lohusa pedi, gogus ucu kremi, pisik kremi, humana cayi ( sut icin ve bebege gaz yapmamasi icin ) terlik, 2 takim gecelik , koyu renk ic camasiri, emzirme sutyeni , patik, yelek hem size hem bebise , tesetturluyseniz geceliklere uygun yemeni ve gecelikleri sabahlikli almaniz cok iyi olur kis ayi icin hem sicak tutar. Sut sagima pompasi ve siringa alabilrsiniz. Ne olur ne olmaz sirigada biberon pek onerilmiyor siringayla verilmesi daha iyi olur sutun bebek bu sefer biborona alisirsa gogusunzu tutmaya bilir. Not: Ben bu listeyi kendime gore hazirlayacagim sezaryen dogum yapacagim icin faydalanmak isteyn olursa diye yazdim sizinde onerilerinz varsa yazabilirsiniz belki unuttugum birseylerde olabilir bu listede hem bende faydalnmis olurum. Benim ikinci dogumum olacak.