Seyda5234 Anneler 35+5 haftalık hamileyim bebeğim çok toplanıyor toplandikça aciyor ve nefes alamıyorum erken doğum riskim de var yarın öğlen 1 de kontrolüm Sizce doğuma alırlar mı karnım çok sert
gozdekrks Seyda5234 bende 35 2 2 gündür aynı şekilde hatta düz hıza şeklinde olmaya başladı mideme kadar hissediyorum kaskati heryerini
gozdekrks Seyda5234 erken doğum riskin neden var bilmiyorum ama bu kasılma için sadece malesef almazlar yani adet ağrısı gibi ağrın oluyor mu benim bazen oluyor ama nts de çıkmadı diye birsey yapmadilar. Açılma su veya kan gelmesi yoksa nts de temizse işlem.yapmaz canim
gozdekrks Seyda5234 mideme vuruyor bazen midem.yaniyo nefes alamıyorum gibi oluyor herhalde sizinki de baş aşağı o yuzden zorluyor
GNurr Seyda5234 sadece toplanma ile almayabilirler canım benimde çok fazla oluyor canımı takıyor hatta .. benimde erken doğum riskim var ama başka belirtide olması lazım hatta benim sol alt kasığım son zamanlarda çok ağrımaya başladı doktorum normal büyüyor yapacak bir şey yok dedi 🙈
Seyda5234 gozdekrks bebeğimin suyu sınırda ve parça parça nisanım geliyor 2 haftadır ama Kanlı değil nst de sancım çıkıyor ama belli aralıklarda karnım çok aşağıda bebeğim zaten kanala girdi Dr. 1 2 hafta dayanilirse anca dayanır dedi
Seyda5234 GNurr benim hem suyum sınırda hem bebeğim artık kanala girdi nst de sanci çıkıyor ve parça parça nisanimda geliyor ama kanlı değil Doktor 1-2 hafta dayanabilirse dayanır dedi artık hiç uyuyamıyorum
Samyeli008 Seyda5234 Benim de öyle canım 34 te ciğer geliştirici falan yaptılar. Sancı da çıkıyor nst de ama açılma falan olmadı çok şükür yarın 37 ye gireceğiz. Her gün kasılıyorum ve karnım sürekli taş gibi oluyor doktor normal artık diyor. İnşallah sağlıcakla gelir bebişler
Ceyduygu Seyda5234 Benim oğlum 30dan sonra kasılma başlamıştı. Kasılmalar normal ama sizin erken doğum riskiniz varmış. Kendinizi bebeğin hareketlerini gözlemleyin sancı kanama veya kasılmalar da çok fazla artma olursa ne olur ne olmaz bir muayene olun
Seyda5234 Ceyduygu kontrolüm yarın günde 10 defa oynasın dediler ama o kadar çok oynamıyor yarın bakalım Dr ne diyecek
Ceyduygu Seyda5234 Aa süper o zaman en azından kontrol günü yakın. Stres yapmayın, sağlıcakla kucağınıza alın 🌸