Melkeylmz Kızlar ben 28 haftadayım henüz daha toparlanmadım yani hatta suan bebeğimin 3,4 takım kıyafetten başka bişeyi yok geç mi kaldım sizce yada nerelerden uygun kıyafet eşya alabilirim sizin eksikler bitti mi ?
Nureylaa Melkeylmz e bebek , civil, lcw Kids, trendyol hepsinden de uygunsa bulabilirsin geç kalmadın bende 28 den sonra yaptım
AdenEva Melkeylmz ay 15-16. Haftalardan beri ciddi boyutta alışveriş yapıyorum hala bitmiyor bitmiyor. Aynı çeyiz gibi ne kadar alırsan al ya fazla ya eksik illa ki çıkıyor
guzelbebegimmmmm Melkeylmz ben de cinsiyeti öğrenince civilden toplu bi alışveriş yapmıştım. O zaman 500 lira falan tutmuştu. Yeter hepsini aldım diyordum. Şimdi diyorum ki neler neler eksik hala 🤷♀️ İyice ağırlaşmadan almak istiyorum her şeyi
Bernako Melkeylmz hayır değil tabiki önümüzde yılbaşı indirimi var onu takip edin normal zamanda bişey almadım bende hep indirim takip ettim ve daha uyguna geldi. Martta doğacağı için kışlıklarımız tamamlandı bizim. Sadece yazlıklarımız ve bakım ürünleri kaldı ☺️
AdenEva Melkeylmz 28 haftalığım benim kendime almam gerekenler komple eksik. Hastane pijaması göğüs ucu kremi vs. kendime hiç birini almadım daha. Bebeğin de 2-3 takım bi eksiği kaldı onun herşeyi tamam. Bir de bebek telsizi ateş ölçer kamera vs öyle elektronik şeyler kaldı.
Melkeylmz ElifKarata bide doktorum çok net konuşmuyor cinsiyet konusunda. Bazen para için diye düşünüyorum ondan da almak istemiyorum eşya
yasemiinorhn Melkeylmz valla nerede ucuz buldum aldım a 101 bim aktüel ürünlerine denk geldim aldım e bebekten internetten sosyete pazarından 😂 hediye geldi Bi çok yerden sağolsunlar ama geç kalmamışsın tam zamanı bence artık Bi yerden başka 0 3 ay çok alma bebek hızlı büyür derler
Handan_65 Melkeylmz Ben 28 +2 büyükler bebek arabası puset besik/babamanam aldı ) Kılık kıyafet aldım a bana lazım nevarsa daha almadım bide Bebek bakım ürünleri kaldı krem bez vs süsler kapı süsü isimli hastane cıkısı kaldı Ve ben a101 civil Ebrbek .bim nerde gördüysem parca parca aldım
yasemiinorhn Melkeylmz 3 takım pijama aldım birde ben kendime ama beklediğim gibi asla gelmedi biraz ince geldiler ama olsun sonuçta giyecek pijamam var 😅 bir tek elbise gibi olanlardan alsam mı almasam mı arasında kaldım çünkü alttan muayene sırasında zorluk olmasın ye düşünüyorum eğer gerek olursa onu da Bi yerden bulur alırız diye düşündüm. Birde benim deterjan konusunda çok kafam karışık onu almadım geriye kalan her şeyi neredeyse hazır çok şükür
elaweannesi yasemiinorhn bende karışıktım ama duru granül sabun aldım canım bebeklere oluyor doğal tawsiye ederim
Melkeylmz yasemiinorhn benim annem bebekler için özel sabun tozu varmış en sağlıklısı diyo bebekler için şimdi hazır sıvı deterjanları var ama bende bilmiyorum walla ne alırım
yasemiinorhn elaweannesi kaynanam ne gerek var kendi kullandığın normal deterjanı kullan dedi 😅 makinen de yok mu bebek programı dedi bende alerji uzmanı diye Bi program var dedim tamam onda yıka hepsini kendi deterjanınla bir şey alma dedi 🤦🏻♀️😅
iremcannn1907 Melkeylmz 29. Haftamda herşeyi bitirmiştim. Kıyafetleri bile yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim. Ama ben aceleci davrandım 🙈 pişman mıyım? Asla. Herşeye o kadar zam geldi ki iyi ki erkenden herşeyi almışım, kafam rahat 🙏 alabildiğin kadar erken al canım hep zam üstüne zam 🙄