Blueedreamssx Clostiridium benim oğlumunda gelmeye niyeti yok sancılarım oluyor ama ntsde çıkmıyor sancılar 😂 artık böyle çaresizce beklemek zorunda kalıyorum
Efuli19 Kızlarımız neden bu kadar nazlı benimde gelmeye niyeti yok sanırım kızlar bi doğum belirtiniz yok öu sancınız falan
Ruv123- Efuli19 bir ay yalancı sancı çektim geçen haftada çıktı nst de ama iki gündür o sancılar da gitti tık yok 😂yarın kontrol bakalım 39 bitiyor ne diyecek doktor
Elfilayda Efuli19 benim dün gece bi bel ağrım oldu şiddetli karnım kasıldı baya bi devam etti dedim heralde geliyor pilates topu falan filan derken geçti😀
Aysel_kizildag merhabalar 39+4 günlüğüm bugün kontrolden geldim suyunda azalma var dedi bana yatiralim dedi ama kabul etmedim sancım hiç yok çünkü imza verip çıktım üçüncü gebeliğim ve normal doğumdu ayrıca bebeğin hareketleri de var ama canım çok sıkkın yaa..
Blueedreamssx Clostiridium bana tahminin doğumun 12 aralık dedi geçen hafta noldu biliyor musun gittim doktora normalde 38 haftalık olacapıma ultrasyonda 41 haftalık çıktım ve kilosu baya baya vardı seni sezeryana almak zorundayız felan dedi sonrada haftaya tekrar gel o zaöan belli olur ne kadar olduğuna dair belki ultrasyon bizi yanıltıyor olabilir demişti onun için yarın gideceğim
Jeatimo Clostiridium Bekliyoruz bakalım 2 gündür hareketli baya. Sağa vuruyodu normalde şimdi sağdan soldan vuruyo 😂