Hatice1anne İyi akşamlar arkadaşlar . Öğretmenim , 18. Haftam bitti. 24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılıyorduk covid sebebiyle . Bu hala geçerli mi kullanan var mı merak ediyorum
AEmine Hatice1anne ben kullandım hocam ekimde 24 haftaydık doktordan rapor alıp okula dilekçe veriliyor
Gebe111 Hatice1anne bende son haftam 31m idari izin aldım 24 den sonra sadece maaş alınıyor girilmeyen dersin parası yok Tabiki
Zusa AEmine merhabalar, bir sorum olcak..24. Hafta izni idarenin inisiyatifinde mi? Ve maaş alınıyor degil mi
Asyapolat80 Cnsgkc aslında idari izinde yatması gerekiyor hocam ama benim idarem yatırmıyor almıyorum
Cnsgkc Asyapolat80 İdari izinde alınıyor diye biliyorum ben de hocam aslında bunun değişmeden tüm ülkede aynı şekilde uygulanması gerekiyor yatırılacaksa herkese yatmalı yatırılmayacaksa da kimse almamalı. Girilmeyen ders yatmaz diye bir kaide de var evet ama idari izin resmî bayramlar gibi değerlendirilir ve yatar diye biliyorum hayırlısı bakalım
AEmine Zusa merhaba evet maaş alınıyor siz izni kullanmak istedikten sonra idare de onaylıyor 😊 ama bazı öğretmenler kendi leri ayrılmıyor
Ogretmen_1 Zusa idarenin insiyatifinde değil mem in insiyatifinde. Bakanlık mem lere insiystif hakkı vermiş bu yılın başında. Ben mesela kullanamıyorum. Kullanan çok kişi var ama mem i nu konuda ikna edemiyoruz. Cb kararnamesi var ama insiyatif hakkı verildiği için dava felan da açamıyorsun ne derlerse tamam diyoruz