Hellili AysegullDurmus biz hernerin ahşap boyasız beşiklerinden aldık şık duruyor diye dört kademesi var dört yaşa kadar kullanılabiliyormus bakalım daha kullanmadık inşallah memnun kalırız
rengarenkduduv AysegullDurmus Yatak odasına koymak için anne yanına Trendyol’dan Wellgro markasının kelebek beşiğini aldım. 6 aya kadar kullanılabiliyormuş. Hatta bebeğin durumuna göre de 9 aya kadar kullanan da olmuş. Doğumum Ocak sonu gibi ve Haziran, Temmuz gibi kendi odasına geçireceğim. Kendi odasında da ızgaralı, asansörlü beşikten kuracağız.
Baharsuer AysegullDurmus Ben elele marka madre anne yani park yatak aldım. Henüz kullanmadım ama kullanışlı görünüyor uzun süreli kullanılır gibi kalitesi de güzel keten kumaş. Ben bin tlye indirimde almıştım şu an trendyolda 1400 ama beğenirseniz kendi sitesine de bakın orda yatak hediyesi vardı aynı fiyata.
AysegullDurmus Hellili ya bende onlara bakıyodum ama odasına yakınım büyüyen beşik hediye aldı ama ben bide yanıma anneyanı düşüyorm parkbeşiklervarya onlara bakıyorım daha çok
Hellili AysegullDurmus ben de aslında biraz görüntüsü için aldım o hoşuma gitti çoğu annelerimiz park beşik tercih ediyor zaten onların kullanımı daha rahat bebek büyüdükten sonrada sökülünce az yer kapladığı için hep ilk tercih o oluyor
Elfs damlaakgn eşim 37 ablası 41 yaşında eşim tutturdu benim yattığım beşikte yatsın bebeğimiz diye ablası da o beşikte yatmış,tabi öncesinde annesi söylemişti bunu annesinden etkilendi büyük ihtimal. Ben de uğraşmadım kabul ettim normalde kendim alsam gayet güzel model ama işte 41 yıldır muhafaza ediliş şekli yıllardır varolan bir şeyi kullanmak tedirgin etmişti zaten 4 aya kadar falan yatabiliyorlarmış o yüzden savaşmak istemedim. İlk defa bir yerde görüyorum sizin beşiğin aynısı ondan yazmak istedim. Hoş görünüyor ☺️ Nerden aldınız
damlaakgn Elfs bence olabılır kendınıze sıkıntı yapmayın çok küçük oluyorlar zaten ılk doğduğu aylar yatıyorlar yanı esınızın bebeklıgını geçirdiği bir beşik düşünmek hoş oluyor ben ısterdım şahsen 😄 ben almanyadayım burdan bır dükkandan aldım lınkını bırakayım yinede 6 aya kadar kullanılıyormuş ben salona yatak odasına cekerım dıye tekerlekli aldım biraz büyüsün odasında yatıracağım çaren ekstra oda yapıyorum. https://www.smythstoys.com/de/de-de/baby/babymöbel-und-co-/babybetten/roba-komplettwiegenset-safe-asleep-sternzauber-grau/p/187530
aysenurkp Bebise bir oda yaptık,oraya buyuyebilen beşikli takımlardan aldık,anne yani olarak da uygun fiyatlı-guzel bir şey almak istedik ve e bebekten baby plus ın 300 tl idi sanırım bir beşiğini aldık.Kurduk,içine reflu yastığını da koyduk💃hosumuza gitti
Elfs damlaakgn Onlarda Almanya’dan almış demek ki o yüzden hiç Türkiye’de görmüyorum bu modeli ☺️ Teşekkür ederim… Sağlıkla huzurla yatırırız inşallah bebeklerimizi 🙏☺️