Kahveli Aysemnur Bende regl günüm de öğrenmistim çok şükür büyüdü Bile sıpam 😁 Allahim dileyen herkese versin 🤲
Happyy_mam93 Beyza2727 benim ilk gebeligimde batma vardı yerlesmeydi o adetimden bir hafta önce olmuştu inşallah hamilesindir o batma aşağıdan yukarı doğru bir batmaydi
Emine123kuzu Happyy_mam93 bende de bugün bir miktar beyaz akıntı oldu ovulasyon testi ile takipte ediyorum dedim acaba yumurtlama mı oldu ama değilmiş yani testte öyle çıkmadı. Sizin beyaz akıntınız sürekli mi geliyor ? Yoksa ara ara mı acaba
Happyy_mam93 Emine123kuzu adetinin kaçıncı günü ovulasyon testini adet biter bitmez yapmaya başladın mı ara ara geliyor akıntım
Omay0707 Happyy_mam93 bat tarihimiz aynı yumurtlama takibi yapamadım ama o aralar yumurtlama oldu akıntımdan biliyorum 😊
Emine123kuzu Happyy_mam93 ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım yani teste göre hic yumurtlama olmadı ama her ay düzenli adet olurum bir gün koyuydu onuda sordum yumurtlama degil dedi aldığım yer. Adetim biter bitmez yaptım. Bat 10 aralık… Akıntı ilk bugün geldi
Happyy_mam93 Omay0707 şuan akintin ne durumda peki devamlı ögünden beri akiyormu yoksa yenimi basladi
Omay0707 Happyy_mam93 o günden beri var ama 2 gündür azaldı şuan gögüsler çok şiş ve acayıp derece sızlıyor acıyor
Emine123kuzu Happyy_mam93 göğüslerimde hassasiyet ,sol kasıkta batma hissi, hafif bel ağrısı ama ben bunları her adet oncesi az çok yaşıyorum.. bilemedim ki.. kendimi fazla mı dinliyorum kuruntu mu bilemedim 🤷🏼♀️
Btl-Als Omay0707 Benim gögüslrde hafif dolgun ama çok agryor adetime 3 gün kalmış normalde adet öncesi göğüslerim ağrımaz hic