Semanurelkun Kızlar selam, Anne yanı park beşik alacağım inşaallah ama hangi marka hangi satıcıdan alsam bilemedim trendyoldan bakıyorum ama artık kafam kaldırmıyo her şeyi düşünmeyi😂😅
PrensesFiona Semanurelkun prego miami anne yanı park yatak aldım canım. Trendyol değil de hepsiburadadan bak bence orda daha hesaplı.
pinkymoms Semanurelkun ilk 6ay chicco next2me aldım sonrası içinde prego miami aldım şuan kurdum bile ama doğuma iki ay var:))
Semanurelkun Aysun1981 kalite olarak çok iyi görünüyor ama ekstra yatağı yok düzenleme aparatı yok falan diye elemiştim açıkçası
Minedamla Fasulyeninannesi1 ben mall of istanbul chicago magzasından aldım hala devam ediyormu indirim bilmiyorum ama 5000tl iken 3500 geldi
Aylinak1n Semanurelkun babyplua safe side tek geçerim hem sallanıyor hem yatağa sıfır yaklaşıyor bebek 9-10 aya kadar da kullanabiliyor. Doğum yaptım bebeğim 2 aylık oldu çok memnunum emzirmeye kalktığımda rahatlıkla yataktan alabiliyorum birbirimize yakın oluyoruz yatağınızdan kalkmanızı gerektirecek bi yatak almayın çünkü gece emzirmeye ilk zamanlar o kadar sık uyanacaksınız ki emin olun çok üşeniyorsunuz çünkü gözünüz bile zor açılıyor
Bernako https://imgyukle.com/i/kFBaQR Ben bundan yaptırdım anne yanı için 6 aya kadar yatabiliyormuş sonra park yatak beşiğe geçeriz ☺️
Aylinak1n Semanurelkun ben ikinci el aldım ilk bebeğim ama kısa süreli bi ürüne o kadar para vermek istemedim doğrusu yeni oda aldım zaten. Letgoya bakın derim ben tertemiz bi tane buldum ve 375 tl ye aldım. Önyargınız yoksa ikinci ele gayet mantıklı oluyor
Semanurelkun Bernako %100 katılıyorum, bebek odası yada çocuk odası dediğin çocuğun odası olmalı, eşyaların değil :)