Nisssaaa Kızlar hemoroid le nasıl baş ettiniz ben ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum başına gelen var mı
slnacar Nisssaaa anestol pomaddan başka ilaç yasak , sabahlara kadar ağrım olmuştu ben sarı kantaron yağını azıcık pamuğa koyup sabaha kadar beklettim bi kaç kere deneyin bana iyi geldi , çok geçmiş olsun 🙏
Ssultannnnn Nisssaaa iki gun once bununla ilgili post acmistim ama sunu soyleyim ne yaptiysam ise yaramadi sislik icin buz kompres yaptim ilik suya oturdum vazelin surdum vs bu liste boyle uzayip gitti peki ise yaradi mi hayir halada acilar icindeyim bugun doktoruma gittim ve iki tane krem kabizlik icinde bi surup yazdi kremin birini yeni kullandim bakalim ne kadar sure icinde etkisini gosterecek o yuzden sana dicegim o ki hic vakit kaybetme ve doktoruna görün dayanilmayacak bi agri çünkü 😒 bu arada gecmis olsun🙏
Kubraatess Nisssaaa ben bekarkende hemoroid ile uraşıyordum ilaç kıllanmıştım krem hap birde fitil geçmişti hamileliğim ile tekrardan çıktı bu 2 aydır sıkıntılarım vardı ailemden ayrı bir memlekete galan geldim stres sinir üzüntü ağlamak falan derken yumurtladı ve 3 tane oldu doktorun kabızlık için ilaç yazdı kanamam falan oluyor oturamıyorum bende kantoron yağı kullanıyorum ve sabahları zeytin yağ içiyorm
yas37 slnacar kantaron yağı ile sabaha kadar bekletme bana da çok iyi geldi. Acımı bitirdi. Bir de her gün zeytinyağında beklemiş incir yiyorum (yarım ya da daha küçük) çok iyi geliyor hem de şifa
slnacar Nisssaaa ağrısıda gitti oda kayboldu çok çok küçüldü şuan da kaybolmak üzere ciddi boyutlardaydı deneyin
Nisssaaa Ssultannnnn çok teşekkür ederim merhemlerim var kullanıyorm ama onlar da bi saat falan kesiyor sonra yine aynı gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun başka bi acıya benzemiyor
slnacar yas37 evet gerçekten başta inancım yoktu baya zor süreçti ama kayınvalidem sağolsun bi dene dedi hatta bende konu açmıştım kimse yardımcı olmadı :) çeken anlar misali , aynı yöntemle şifa bulmuşuz :)
yas37 slnacar Ben hamileliğin başından beri de vücuduma sadece kantaron yağı sürüyorum. Geçtiğimiz haftalardaki detaylı ultrasona kadar karnımdan kan sulandırıcı iğne oluyordum. Sürdüğümde izler geçiyordu hemen ☺️ Bebeğim için de pişik olmasın diye onu ve zeytinyağını kullanmayı düşünüyorum
slnacar yas37 aaa çok mantıklı teşekkür ederim denicem , kıllanma falan oldu mu peki yada sonra yıkıyor musunuz , güreşçi gibi hissettiğim için kendimi hiç elim gitmiyor çatlak yağım var ama galiba artık bişeyler sürsem iyi olcak 😅
yas37 slnacar ☺️akşam yatman önce göğsüme karnıma sürüyorum. Yediriyorum iyice. Pijamam biraz yağlı olabilir😂 ama umursamam öyle şeyleri. Kıllanma yağla alakalı değil,bebeğim erkek olduğu için genel bir kıllanmam oldu. Doğumdan sonra azalacağını umut ediyorum😁
slnacar yas37 bende deneyeceğim napalım mecbur 😅 benimde ikiside erkek onunla alakalı demekki cok sarı tüylüyümdür bacak üstümü hiç almam göbeğim falan aşırı tüylendi ben şok oldum , umarım dökülür sabırla bekliyorum 😅