alcang Hilal-95 zeytinyağı ile uyarmak bağırsak tembelliği yapıyor. Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Sürekli mi ıkınıyor? Gazını yaptıktan sonra rahatlıyor mu
Hilal-95 35lavanta evet aynen öyle yapıyorum bende gazını felan cıkarıyor gaz cıkarırken de az da olsa yapıyor kakasını buzamana kadar düzenli yapıyordu 5 6 kere hatta üzerime bile yaptı masaj yapıyoruz 2 kez felan yapıyor kaksını çişinide baya yapıyor yarın tekrar sorucam gidince kıyamıyor insan valla daha minicik canı yanıyor diye maffooluyorum
dml33 Hilal-95 3 4 ay cekmistm bnde gaz ilacı kullaniodm hemde zeytinyağ yapiodm bazen ise yariyodu cnm
Hilal-95 dml33 ay inşallah okadar uzun sürmez çok üzülüyorum onu öyle görünce doktoru bugun bağırsakları geliştiği için oluyor dedi kıyamam ya bebeklere inşallah canı acımıyodur kabız değil çok şükür
Hilal-95 esratmbs vermediler oyuzden buraya yazdım doktora götürdüm bugun normal dedi bakalım hayırlısı inşallah
Hilal-95 Happybsrn çok şükür ya iyiz arada ıkınma sıkıntısı yaşıyor onu kafaya taktım onun dışında iyim uykusuz 🤣
Hilal-95 MeloMelo kakasını yapıyor ama ıkınıyor sadece doktor bişey kullanma kakasını yaptığı sürece bağırsakları geliştiği ve çok sık emzirdiğim için oluyomş normal dedi cok zorlanırsa veririm artık napım ☹️
Hilal-95 dml33 yapıyorum sürekli ıkınma hissi var çocukda sürekli sık emzirmekdenmiş normal diyo doktoru
demetemre Hilal-95 hilaaaal senin nişanın geldikten kaç gün sonra doğum yaptın canım senin baya uzun sürmüştü. Benim doguma son 15 gunum kalmıştı bugün nisanim geldi kahverengi renkte.. napcam diye telaslaniyorum. Sancım falan hemen olmuş muydu ??
Hilal-95 mrvcl9 yok hayır sıvı baya doktor bağırsakları gelişiyor dedi bide sarılık olmasın diye ben fazla sık emziriyorum sindiremiyor sanırım saatde bir veriyorum hatta bazen uyurken zorluyodum bıraktım artık bugun daha iyi gibi
Hilal-95 demetemre 13 gün sonra canım ama herkes benm gibi olmaz daha erkende olablır kuzum hadı hayırlısı inşallah takıp et sancını suyunu felan bnm suyum gelmişti
kbrkrblt16 Benim oğlum o şekildeydi mosmor oluyordu çocuk hep zeytinyağı ile poposunu ovarak yaptırıyordum kakasını belli süre öyle yaptık sonra bıraktım kendiliğinden yaptı alışmadı yani ama bebekten bebeğe değişir mi bilemem🤷♀️
Hilal-95 kbrkrblt16 bnmkıde gazını felan yapıyor zeytinyağ işe yaradı baya mecbur napım alışmaz inşallah ama öle görünce kıyamıyorum
demetemre Hilal-95 sancılı takip.ediyorum.ama sancı mi değil mi anlamıyorum , ayırt edilebilir birşey mi hiç bilmiyorum.. 38+0 bebek hareketlerini de takip ediyorum , inşallah hayırlısı olsun ❤️