Kubra112233 Civcivinannesiii ahahahabhaha valla bi bakıştık hurmayla çok korkmuştum yiyemiycem diye 😂
Hasmeftun Civcivinannesiii evet cennet hurmasini biliyorum turuncu ve büyük yani diger hurmalar gibi degil
Nurtnnn Meyve olan mevsiminde olan hurma yenir neden yenmesin Diğer Mekke hurması da sınırlı olunduktan sonra yenir benim doktorum 1 tane yiyebilirsin demişti şuan 38+6 dayım ve şükür. her gün bi tane yemiştim ilk zamanlar şuan çok yiyiyorum
Hasmeftun Evinru ay cok özür dilerim öyle birden görünce mekke hurmasiylq karistirdim doğumu falan kolaylastiriyor ya hani 8.haftada cok erken riskli olacağını düşündüm
Seross10 Civcivinannesiii yenmez diye bir cümle kullanmadım. Kendim yiyorum zararını görmedim ama görebilir miyim onu da bilmiyorum malum hangi yiyecek hangi hormon üzerinde etkili bilmiyoruz ben size direk yemeyin ya da yiyin gitsin de diyebilirdim ama bilgim yok o yüzden bilmiyorum demekle yetindim. Afiyet olsun
AdenEva Evinru tabi ki yenir. Ben anlamadım forumdaki herkes her yediğini böyle araştırıyor herhalde 😂😂 allahın yarattığı meyve ne zararı olacak yenir tabi ki
Evinru AdenEva canım ilk gebelik insan tedirgin oluyor rahat değilimdir ben tabiki sorup sorusturcam 🙋🏻♀️
Lulikli Evinru gayet faydalı bir besin. İçindeki faydalı vitamin ve minareller var bence afiyetle yiyin 👍🏻 Diğer hurma sananlar olmuş ondan yemeyin o doğuma yardımcıymış 😁
AdenEva Evinru tabi istediğiniz gibi sorun soruşturun hakkınız ama her yediğinizi bu kadar kafaya takarsanız yıpranırsınız diye dedim 😇
Aleyyo-09 Evinru yenir tabiki çok faydalı hemde lif açısından hem kalsiyum değeri bile var bebeğin metobolizmasını bile güçlendiriyor , herşeyin fazlası zarar tabiki fazla aşırıya kaçmadan yenebilir
H_myra1 Kubra112233 ben normal hurma da yedim günde 3 tane yiyordum 39 haftama geldim hala dogurmadım dogumu tetikler diyorlar ama bilemiyorum 😅
Kubra112233 H_myra1 baştan yiyince bağışıklık kazanmış vücut demekki 😂😂 siz doğumu tetikleyecek Başka şeyler bulcaksınız mecbur 😂
EsengulC Hasmeftun abartmaya gerek yok bence evet doğuma yatdımcı ama bi iki tane yenebilir ya nolcak