Mine_arslan Bir ay oldu kurtaj olali. Bir kerede adet gordum. Bizde bir soz var. İlki dusuk olursa parçası içinde kalir ikincisi hemen gelir derler buyukler. Acaba bi daha ne zaman olurum merak ediyorum. Kurtaj olupta tekrar hamile kalmlar varmi aranızda?
1122334455 Mine_arslan öncelikle geçmiş olsun canım ben 2. Hamileligim kürtajla sonuçlandı kalp durması sonucu ben tam 2 sene sonra hamile kaldım daha önceden bir kızım var ama pcos olduğum için biraz geç oldu şuan 3.yolda 4.aya kadar geldik şükür ama hala daha korkuyorum buna da birşey olursa diye Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 en kısa zamanda olur
syma33 Mine_arslan Geçmiş olsun canım kürtaj oldum doktor 2 ay korunacaksiniz dedi hemen 2 ay sonra hamile kaldım şuanda 4 aylık olduk bir skinti yok çok şükür
Mine_arslan 1122334455 ya teşekkür ederim cok♥️♥️Bebek alindiginda silmistim uygulamayi. Simdi allahtekrar yuklemeyi nasip ettii. İnsallah bu sefer sonunu goruruz saglikla aliriz kucagimiza tum anissler♥️♥️♥️
1122334455 Mine_arslan çok mutlu oldum inanın tekrardan hoşgeldiniz sağlıkla kavuşmak dileğiyle 🤲 ne kadarlık oldunuz şuan benim son 9 hafta 😱😱
Mine_arslan 1122334455 nerdeeee benimde 9 haftam falan kalsa keske 😂bu aralar dogum sancisi cekmek istiyorum diye dolanıyorum. 😂allahin izniyle 3.5 aylik oluyoruz insallah bu hafta