ilaydaelcinn_1 7 haftalık hamileyim hiç bir şekilde belirtim yok, ne bulantı ne kusma ne halsizlik yorgunluk uykusuzluk vs. kimisi inanmıyo bile 😏 cinsiyetle alâkalı olduğunu söyleyenlerde çok.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sadece merak ediyorum 🥲🥰__
Muberenay_25 ilaydaelcinn_1 canım benimde hiç belirtiler olmadı miydem bile bulanmadı hiç 29 haftalıgım kız🥰
Fmerve ilaydaelcinn_1 ya valla maşallah bacım bende iyiyim ama arada bi kötü oluyorum doktoruma söyleyince erkek mi acaba dedı 🤣🤣 hayırlısı olsun inşallah 9haftaya girdik bizde bugun elhamdülillah
dudininannesi ilaydaelcinn_1 Her gebelik kendine özeldir canım. Benim doğumuma 10 gün kaldı Allah’ın izniyle. Hala kusuyorum halsizlik falan zaten hat safhada. Arkadaşımla aramızda 1 ay var. Onun sadece ilk 1 hafta bulantı şikayeti oldu. Şimdi hiçbir şeyi yok. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Hamileliğinizin keyfini çıkarın ☺️ Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ☺️♥️
tugcengin Bende de yoktu 🙈 Cinsiyetle de alakası yok inanmayın öyle şeylere her gebelik kendine özgüdür 🐣
ilaydaelcinn_1 dudininannesi aynen öyle canım önemli olan da sağlıklı olmaları zaten ❤️ Rabbim bütün bebişlerimizi korusun, sağ salim kavuştursun bizleri 🥰🥲
slnacar ilaydaelcinn_1 tadını çıkar keşke hep böyle geçecek olsa ne mutlu nazar değdirmeyin . Daha başında olabilirsin benim ikiz 9-10 haftayken falan başladı sonra 20 haftaya kadar doğrulamadım kusmaktan , erkek :) o yüzden takılmayın :)
melikeguneyozalp 19 haftalığız midem hiç bulanmadı, hiçbir belirti de yaşamadım. Cinsiyeti kız. Bu tarz şeylerin bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum cinsiyetle değil.😊