Evet gelelim asıl konuya gelmek bilmeyen inatçı mı inatçı kızım çok şükür ki 40 haftalık olunca kendiliğinden geldi Bi an hiç gelmicekmiş gibi sonum sezeryan olucakmış gibi geliyordu bana ama çok şükür ki 39+6 da gece sancılar bel ağrıları ve kasılmalar vardı sancılar gelip gidiyordu hissetmiştim bugün yarın doğacak diyordum ve sabah kalktığım da sancılar biraz, daha sıklaştı ve ağda yaptım evimi derleyip topladım artık doguma hazırdım ögleden sonra hastaneye gittik acile gittim tabi sancılarım çıktı evet ama açılmam yoktı doktor iki saat sonra gel açıklık varsa yatış yapıcaz dedi bnde geldim eve sancım normal ilerledi evde Meryem Ana otunu suya koyduk evden çıkmadan hemen önce yarıö saatte hastaneye vardık ve 2 cm açıklık var dedi yatış yapıldı ve nst ye bağladılar sabah 8:36 kızım doğdu o kadar güzel bir duygu ki anlatamam o an sadece şunu dedim kendi kendime çektiğim acıya değer ve çok şükür ki bugün 6 günlük olduk güzel kızım ( ronya) m burda beşigin de uyuyor öpmelere doyamıyorum bakmaya kıyamıyorum evlat kadar güzel bir şey gerçekten da yokmuş kızlar Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tattırsın biraz uzun olmuş olabilir hakkınızı helal edin sormak istediğiniz soru varsa fırsat buldukça cevaplaya bilirim ☺️☺️💞