bebegimizibekliyoruz1 Gulofmus odası 6 anne yanı kıyafeti ıvır zıvırı yaklaşık 5 bebek arabası daha almadım
Asyaveannesi36 Gulofmus bu Biraz bütçeye göre değişiyor sanırım ben ilk bebek ilk torun diye baya abarttım rahat 15 bin harcadım herşeyi en iyisi olsun diye 🤦🏻♀️
Deniz3551 Bebek odasi 1800, anne yani 850, bebek arabasi 900,bebek odasi icin yatak 250, anne yani icin yatak 150, biberon emzik 350
Deletedmom5545 Şu an beşiği, dolabı, arabası 4.500 tuttu Havlusu kıyafetleri 1200 civarı Daha eksikleri var alamadığım Bi çok şey var
Mervepera Gulofmus mobilya uyku seti yatak falan cilekten aldim 12 bin park yatak 1.200 1 kere henüz e bebekten alışveriş yaptım 3 bin harici tek tük alınanlar oldu dahada alınacaklar var baya 🙄 Bebek arabasi almadım henüz ama yakında alınır karar verirsem ins 🙈 herkese göre değişiyor durum park yatağı annemler aldi kaynanamlarda alıyor kıyafet
B-Tugce Odasıyla birlikte arabası puseti birazcık kıyafet biberonu babynesti yastığı çarşafı battaniyesi şunu bunu derken 15 falan tuttu allah herkese yardım etsin gün geçtikçe de fiyatlar artıyor. İnşallah gönlünüzde ne varsa olur. 💐
Fatosduzgun55 Gulofmus 2 yıl önce nerdeyse 13bine yakın bır para harcamısdım ılk oglumda cok uzun yıllar beklemıstık ve heveslıkle herseyı fazlasıyla almısdım. Sımdı 2.oğlum gelmek uzere buna sadece 2 hastane cıkısı 1kapı süsü 1de isimli lamba bir iki zıbın aldım. Bin lirayı bulmamısdır… 🤭 anlamadan ileriye dönük yatırım yapmışım 😂😂
Gul_35 Gulofmus Bizimde 15bin civarı tuttu tüm ihtiyaçları içinde, özel hastane masrafları ve doğum ücreti hariç 😬
Serpil-Harun21 Gulofmus 2bin bebek arabası iki bin kıyafet biberon falan bin lirada ıvır zıvır daha da var
Fatosduzgun55 Mervepera heveslıkle aldıklarını 2 kere anca gıydırıp dolaplarda yer arayınca anlayacaksın mervcim 😂😂 o zamandiyeceksın kı ıyıkı 2. De aynı cins de verdıgım paralar helal olsun.😂😂 napalım önce o gelseydi😂😂
Mervepera Fatosduzgun55 🤣🤣🤣🤣🙈 valla çok kıyafet olarak almadım abla olur mu olmaz mı diye hepsi çok güzel ama kendimi tutuyorum yetmezse alırız dedim heryerde bulunuyor artık başka şeylere yöneldim 🤣🙈 bide nisan kalın mi ince mi hangisini ne beden alım bilemedim 🤣🙈
Fatosduzgun55 Mervepera en ıyısını yapmıssın sımdı hersey parmagının ucunda sıparısı verıyon en fazla 4 gune gelıyor 😂😂 samsunun havası bellı olmaz yazında zıbından baska bışe gıyemıyo garıpler
mervegemen- Gulofmus 2600 dolabi, 1200 bebek arabası, yatagi 850 bunlar en büyük masraflari. Kiyafet esyalari bezi,dosegi falan 8 -10 bini bulmuştur en az. Oda annem ve kayinvalidemde aldilar yani ve hiç fazla birsey almadim. En uygunlarini aldim resmen. Tabi daha doğum ücreti falan var.
Deletedmom27272 Gulofmus odasının mobilyası yatağı 3500 Kıyafetler biberon emzik ıvır zıvır 4000 7500 rahat vardır
Fatmabytr Beşik teyzemden ikinci el 400, bebek arabası 570, bebek cantasi küveti buhar makinesi 6 tulum 10 zıbın vs 1500 civarı şu an 18 haftalık hamileyim şu an :)