duygutunc 17 haftalık hamileyim doktor bugün bebek eşinin çok aşağıda olduğu söyledi çok moralim bozuldu yaşayanınız var mı😞
Papatya-Kokusu duygutunc niye üzülüyorsun ki canım yapacak birşey yok benimki rahimde 15. Haftadan beri sadece lekelenmemerim oluyor sürekli dinleneceğiz
Asyapolat80 duygutunc benim de 16.haftadan beri o şekilde şu an 27 haftalığız bir sorun olmadı canını sıkma sadece çok dikkat et ağır kaldırma kesinlikle önemli olan ağır kaldırmamak ağır iş yapmamak onun haricinde sıkıntı olmadı
Seyma_ck duygutunc benim hamileliğimin başından beri rahim ağzını kapatıyordu kanamalarım oldu hatta 17+2 deyim hep istirahat halindeyim cinsel ilişki yasak,ev süpürmek ,ağır iş yapmak… son kontrolde yukarıya çıkmaya başladığını söyledi tabi istirahate devam
duygutunc Papatya-Kokusu ilk gebelik başından beri hep düşük riski ile devam ettik. Bu durumunun da yüksek bir düşük riski olduğunu söyledi doktor zaten 4 aydık istirahat vermişti
duygutunc Asyapolat80 inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla moral oldunuz teşekkür ederim 🙏🏻
duygutunc gldn065807 evet 6 aya kadar kendiliğinden yukarı çıkmasını bekleyeceğiz bi tedavisi yok dedi inşallah düzeliriz sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻
Papatya-Kokusu duygutunc canım hiç korkma benim teyzem 3. Cocuğunu böyle doğurdu onun plesentası mesaneye kadar yapısmıstı iyce dallanıp budaklanmıs yani ama 35. Haftada kontrollü sekilde doğum yaptırdı doktoru ❤️
gldn065807 duygutunc canım bende 24 haftamdayim son zamana kadar vakti var merak etme dedi rahim büyüdükçe çeker kendini yukarı dedi kendini üzme bende sıkıntılı kanamalı geçiriyorum hamileligimi bende yatistayim hep
duygutunc Seyma_ck ben hamileliğimin başından beri istirAhatteydim son gittiğimde 13 haftalıktı herşey yolunda demişti doktor. Şimdi yine yasaklar geldi ve riski yüksek deyince doktor çok moralim bozuldu hepimizin için dua ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻
Aselinkooo 17 haftada bana da aynısını söyledi nette 24e kadar yukarı çıkar yazıyor bekleyelim bakalım kanama VS yoksa sıkıntı olmaz herhalde 😊 biraz ağrı yapıyor ve sık wc çıkartıyor. Banada 24.haftada gel dedi. İlk zaman çoğu kişide aşağıda olurmuş zamanla çıkarmış zaten
duygutunc Aselinkooo inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi tez vakitte geçer inşallah sıkıntılı günler🤲🏻
Seyma_ck duygutunc inşallah ben de her zaman hamileler için dua halindeyim.Demekki hep dikkatli olmanız gerekecek istirahat imkanınız varsa devam edin bir sonraki kontrolde belki güzel haberler alırsınız moral bozmayın en önemli şey moral😇
SekerAnne duygutunc benim de rahim ağzında 25+5 olduk inşallah çıkar umudundayım, dikkat ediyorum iş yapmıyorum bi yemek yapıyorum bi se çamaşır atıyorum oturarak Stres yasak lütfen rahatlatmaya çalışın kendinizi
Ayse254 duygutunc bana da 17. Haftada aşağıda dediler 21. Haftada ayrıntılı ultrasona girdim yukarı çıkmış sizin de çıkar inşallah 🙏🏻