Mucizebeklerkennn Kızlar bat a 6 gün var. Ve ben dayanamadım yaptım testim negatif çıktı. Sonradan sizce pozitif olma şansı nedir? Erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim 😓 bu arada adet döngüm 33 gün olduğu icon yumurtlama 20. Gün gösteriyor gösteriyor
Hhaattiiccee Mucizebeklerkennn benimde öyle olmuştu korona olduğumu düşünüp ilaç kullanamam diye regl me 1 hafta varken test yaptım hemde kan testi negatif çıktı 1 hafta sonra günüm geçmeden erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı hemen kan testi verdim 35 ti. Şuan 37 haftalık gebeyim. Üzülme allah nasip ettiyse oluyor 💜
Annekuzusu_0 Mucizebeklerkennn inan bana adetim 10 gün geçti öyle öğrendim geç döllenme benim bebiş 1 hafta
Minmin Mucizebeklerkennn canım ben regl olacağım sabah erken gebelik yaptım negatifti öğleden sonra kaset test yaptım silik çizgiyi görüp kan vermiştim pozitifti bence bekle
aras19191919 8 gün kala erken gebelik testi yaptım cıkmadı. 4 gün kala normal test yaptım onda çıktı☺️
kardelennnnn Ben adetime 6 gün kala sabah aç karna yaptığım idrar testi ile öğrendim. Çok silikti, belli belirsizdi hemen hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım beta hcg 7.86 idi yani daha yeni oluşmuştu Allah’ın işi hemen farketmiştim🙏🏼
Burcubuket Bende reglime 6 gün kala yapmıstım erken gebelik cıkmamıstı sonra 2gün geçmişti yaptım normal gebelik silik cıkmıstı kanda cıktı en iyisi kan tahlili