Tunebusu Merhabalar, önce kahverengi lekelenmem oldu daha sonra kanamam oldu dün acile gittim dinlen bir sorun yok dedi ama şuan kanamam arttı bilgisi olan var mı? Neden olabilir ?
Minnakkurabiyeveannesi27 Tunebusu ilaç felan verilmedi mi kuzum inşallah kese de yada içinde değildir kanama dikkat et kendine ayaklarının altına iki tane yastık al sırt üstü yat tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında kalkma Allah esirgesin inşallah
saglikciaanne Tunebusu bende 5+1 haftalık gebeydim . Öncesinde kahverengi akıntı başladı sürekli Dr gittim duphaston verdiler sonra normal kanamaya döndü iğne yaptılar bir tane sonra ağrıyla eşlik eden ağrım olmaya başladı bayağı doğum ağrısı gibi ağrılar kramplar kasilmalar soluğu acilde aldım kaç gece ağrı geldikçe kanama çoğaldı ama kese iyi gidiyordu ve beta HCG coook yükselmişti kanama neden oluyor ağrı nedeb oluyor hicbirsey söylemediler kanama kesici ilaç ve progestan başladılar hem fitil olarak hem günlük iğne olarak yat dinlen dediler inanın sadece WC kalktim önüme yemegim hazır geldi en son kanamamda birlikte su bardağı büyüklüğünde parça geldi ertesi gün endişelendim kontrole gittim ultrasonda keseyi goremedi doktorum düşen şey keseymis düşük yapmışsın dedi .. ne yaptıysak durmadı yavrum Allah kimseye yasatmasin inşallah sıkıntı olmadan yavrunuzu kucağınıza alırsınız ama artan kanama ve eşlik eden en ufak Ağrı’da acile başvurun
Yagmurkaragz Tunebusu benimde 3 gün önce sabah kalktığımda bı anda kanamam başladı acil Dr gittiğimde kese Yanı kanaması var dedi yat dinlen tuvalet haricinde kalkma tuvalette de sakın ıkınma dedi. İğne ve progestan hap verdi kullanıyorum 3 gündür şimdilik kanama bitti çok şükür salı günü tekrar kontrolüm var
Cano26 Kaç haftalıksın durma hemen acile git kanaman arttıysa düşük tehliken vardır hemen müdahale etsinler
Tunebusu Progestan verdi ama düşük tehlikesi çok yok dedi sadece koruma amaçlı dedi yerleşme kanaması gibi dedi ama arttı kanama normalde adet dönemim bu günler sanki adet olucak gibi karnımda ağrıyor
saglikciaanne Tunebusu çok sagolun üç gün lekelenme şeklindeydi sonra beş gün yoğun kanamaya döndü düşük öncesi ve sonrası olarak 11 gündür kanamam var
Tunebusu saglikciaanne kürtaja gerek kaldı mı sizin sonrasında ne uygulanıyor benimde o şekilde oldu maalesef
saglikciaanne Tunebusu merhabalar öncelikle geçmiş olsun kaç haftalikti sizin benim bugün kontrolüm vardı hala parçalar var dedi doktorum ama çok küçük ve düşeceğine eminim kürtaj için bekleyelim dedi haftaya tekrar cagirdi umarım haftaya kadar dusururum
Tunebusu saglikciaanne teşekkür ederim benim dün gece düşük gerçekleşti haftaya kontrole çağırdı çok fazla parça geliyor ve kanama oluyor dr normal demişti ama sizinde öyle mi
saglikciaanne Tunebusu Benim bayağı büyük bir parça geldi sonra hiç parça gelmedi baya kanamam oldu inanın kanamadan artık başım dönmeye başladı bugün kontrolde hala parça var ama çok küçükler düşer dedi doktorum fakat akşama doğru kanama kesildi o kadar yoğun olan kanama biranda kesildi anlayamadım şuanda yeniden kanama olsun diye bakıyorum olsun da içimdeki diğer parçalar çıksın diye nasıl birşey anlayamadım inanın
Tunebusu saglikciaanne çok geçmiş olsun tekrardan size de , benimde halim kalmadı çokmuş gibi geliyor ama normaldir inşallah bi an önce düzeliriz hepimiz
saglikciaanne Tunebusu İnsalah biraz zor bir süreç ama Allah büyüktür taktir ondan bize sabretmek kaliyor