Meltem_Akgn3 6 haftalık benim ama doktora göre 7 bi hafta ilerde bugün ilk defa midem bulandı ama rahatsız edici şekilde değil uyku yapmadı baş dönmesi de yapmadı baya da doymuyor gbi yemek yiyorum ama hiç halim olmuyor çok çabuk yoruluyorum
Captmom Srfe_01 ilk haftalarda kalp durma ya da başka riskler yüksek olduğu için takip ediliyor. 3 aydan sonra ayda bir, son 1,5 ay iki haftada bir, en son haftada bir çağıracağını söyledi.
Srfe_01 Srfe_01 eskıden ayda bır kontrol degılmıydı kalp atışını duyduk 10/15 gub sonra yıne gel dedı
Ebru3231 BuseTolga Perşembe ama kandan değil idrardan betaya baktılar mide rahatsızlığım için gitmistim ona da baktılar 600 çıkmıştı
BuseTolga Ebru3231 anladım canım benim de cuma günü bakıldı en son 3002 çıkmıştı☺️ Tahminimce 12000 şerde olması lazım yarın
babyyildizveannesi ilayddaozturkk bende 5 haftalığım reflü olmasına rağmen mide yanmam yok ama ansızın bastıran bir uyku ve aşırıı yorgunluk 🐤
Ebru3231 BuseTolga Harika senin o zaman kesin keseyi görürsün değerlerinw göre ben daha çok yeni öğrendim zaten sanmıyorum göreceğimi ama doktor gel dedi bakalım ☺️
rahimesarp ilayddaozturkk ben yeni değilim ama yazdıklarınızı görünce cvp veriyim dedim ilk zamanlarda migde bulantısı çok çektim hala çekiyorum ama pirilam diye bulantı ilacı var çok iyi geliyo onu öneririm
Aybennn D_dsnl19 çok ufak bi nokta gibiydi ultrason görüntüsü de verdiler ama çok anlamadm ya net göremedik küçük olduğu için belli olmuyor siz gördünüz mü
babyyildizveannesi Aybennn bu kasık ağrıları ne zamandır var ben 5 haftalığım yaklaşık 1 haftadır çekiyorum yeni yeni düzelmeye başladı gibi sizde ne zamandır var :(
momofGokboru babyyildizveannesi benim de aynı şekilde oluyor ama sanırım 6-8.haftalarda normal böyle olması
Aybennn babyyildizveannesi hamileliği 3.hftamda hissettm kasık agrisi ile hala da yasiyorm bazen sol ayağa kadr vuryor kasık içinde sızı gibi hissediyorm bise batyor gibi bazen karnım sertlesyor şişlik olyor geriliyor valla değişik şeyler yasiyorm anlam veremedim simdiden böyleysek yandikk
Duygumom1 babyyildizveannesi benim 7. Haftam ama 1 aydık kaşık ağrılarım var. İlk gebeliğim düşük ile sonlandı :( şuan herhangi bir kanamam yok ama ağrılarım oluyor umarım hemen geçer 🙏🏻
Alynaztrk1992 17+4üm ama doktorun verdigi ilaçlardan baş agrısı oluyor bende sizdede varmı anne adayları
ilayddaozturkk Alynaztrk1992 bence doktorunuza bunu danışmalısınız veya sağlık ocağına gidip söyleyebilirsiniz onlar daha iyi ilgilenirler diye düşünüyorum
Alynaztrk1992 ilayddaozturkk 17+4üm hala o agrılar bendede var dört beş aylık olunca gecer dediler hala geçecek