Aieskocaak melissalkim ben devlet hastanesinde yaptırdım daha bugün kan verdim 2 haftaya çıkacağını söylediler
zehraglbhr melissalkim özel klinikte yaptırdım 15 gün içerisinde sonuç aldım ama devlet Hastanesi’nde yaptıran bı tanıdığım gün içerisinde almıştı
Meek melissalkim ben bu gun 3 test yapdim 3 undede bulaniq 2 ci xett oldu 😕 sabah kan analizi vericem
AySeGuL87 8+4 kasık ağrısı aşırı uyku mide bulantısı mutfağa giremiyordum sigara kullanan biriyim kokusuna bile tahammülüm yok
Yagmuracar0509 Lavinia_35 karnımda değil ama sol ve sağ kasıklarım batıyor arada göbek deliğimin orası iğne gibi batıyor
Yarenes 12Melissa En kısa zamanda inşallah canım bende bayadir deniyordum yumurtlama testi aldım ona göre ilişki oldu birde hayıt suyu kullandım beralife bar Instagram da irfan alabilirsin
Selda0673 12Melissa Bir hamile duası; Rabbim bu kederli kardeşimi tez zamanda güldür kucağını doldur🤲☝️ Ya Fettah, es selam, ya mucib isimlerinin yüzü suyu hürmetine….. ( bu zikirleri çek olurmu ? ) Sıkıntıları gideren, selamete çıkaran, duaları kabul eden)
ilayddaozturkk caglaboran98 6. Haftadan itibaren duyulacagini söyledi doktorum bende Çarşamba günü kalp atışını dinlemeye gideceğim
seyda8990 caglaboran98 ben 7de duydum ama 8-9a kadar duyulanilir bazen geç döllenme olup kalp atısı geç duyulabiliyormuş drum öyle dedi
lamisrtky Bccsn diyorum ki sonra hiç uyku alamayacağım herhalde o yüzden şuan halsizlik olduğunda şükür uyuyabilirim bari, keyfimizi çıkartalım şimdi
caglaboran98 Bugün 5. Haftaya girdik sabırsızlıkla kalp atışını bekliyorum 🥰 sizler kaçıncı haftanızda duyabildiniz
hafsam_omerim eymeninannesii bende 5haftalığım desene yakın doğuracaz seninle Allah nasip ederse. İlk bebeğin mi?
eymeninannesii hafsam_omerim ikinci canım 2.5 yaşında bi oglum var senin ilk mi aynen yakın dogurucaz 😊
happykrkmzs 8.haftadayım mide bulantısı çok fazla ilaç kullanmama rağmen gün geçtikçe daha da çoğalıyor sanki hiç birşey yemek istemiyorum ve koku hassasiyeti😖 suyun kokusundan bile tiksiniyorum artık