Rabia68Akin Elifmetin bn yaşamıştım ilk gabeligimde canım şimdi yine hamileyim yarın muayenemiz var hem korkuyorum hem heyecanlıyım merak edyorum yine aynısı olur diyede endişeleniyorum
izemmohamed 7+2 olduk bizde. Aşırı halsizlik, sürekli uyuma isteği, midede şişkinlik&yanma, yediğim hiç bir şeyden zevk alamadığım bir dönemdeyim. Su dahi içemiyorum. Ne kadar süre böyle devam edecek merak ediyorum. Tahmin ettiğimden çok daha zormuş.
Bussrazz Kizlar bende 8+1 im bugun ama doktora gittgm hic buyumemis 6 haftalk gibi duruyo dedi haftaya tekrar gitcem sizde oldumu boyle durum , kanamam lekelenmem yok , yine ayni kalir buyumezse kurtaj olmam gerekiyomus
acemianneee_31 4+6 yım belim agırıyor arada regl sancısı gelip gidiyor adet olacakmışım gibi oluyo normal mi kızlar
elifsk03 acemianneee_31 evet normal kuzum bende öyleyim belim çok ağrıyor karnım şiş 4+2 yim bende hayırlı uğurlu olsun inşallah
milkshake acemianneee_31 aynen bende öyleyim 4+1 belim ağrıyor arada bacaklarıma vuruyor, kasık ağrım var regli olacakmış gibi şişim.. cuma günü randevu aldım
Zulalaksin lamisrtky oluyor oluyor ben bugün 4 haftalık oldum daha.adet bile gecikmedi.10 gündür basım yastiktan kalkmiyor
Kalp_ve_annesi05 Deeenizcim içmeye calısıyorum valla canım sagol ama olmuyo valla onceden 3 lıtre ıcerdım sımdı 3 bardak
aysnr_as Bizde 8+4 olduk çok fazla mide bulantım yok ama bel ağrım çok fazla aşırı halsiz yorgun ve uyku hali şeklindeyiz
-Ravza- ilayddaozturkk Bende yeni hamileyim mide bulantısı var bide baya halsizlik uyku offfff şimdiden sıkıldım hamileikten 6+1 haftalık hamileyim
Srfe_01 Aydogdu2 yinede gözükmezse telaş yapma ama 3000 e kadar yolu var benım 2200 de gozukmedı düşün
Payasadeka Bende 9+3 sabah bulantilarim kaldı onun dışında çalışıyorum akşam eve gelince uykudan gözümü açamıyorum
sbdsena G1522 6 ay önce bu haftalarımda bi düşük yaptım o yüzden biraz korkum var o yüzden sürekli yatmam mı gerekiyor bu süreç ne kadar sürecek acaba ?
G1522 sbdsena Doktorunuz düşük tehlikenin var sıkıntılı zamanlardasin yat dediyse evet mecburen ama bana mesala ilk aylar hemen hemen herkeste tehlikelidir o yüzden kendini fazla yorma ayakta kalma ve biraz cinsel birliktelikten uzak dur dedi ama direk tehliken var dikkat et demedi
Srfe_01 elifsk03 ilk önce kac gün gectı dıye soruyor sonra beta istıyor beta düşükse ultrosonda gözükmez dıye bakmayabılıyor beta 1500 le 3000 aradındaysa kese gözüküyor zaten benım beta 2200 dü alttan ultrosonda gozukmedı ¾ gün sonra gel dedı oyle gözüktü
elifsk03 Srfe_01 Hım anladım ben cumartesi test yaptım 3 gün vardı reglime normalde bu salı işte olmam gerekiyordu ve doktoruma da söyledim regli olacağın günden 1 gün sonra gel dedi Perşembe günü gidicem inşallah kese gözükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲