minik_kuzumm Uygulamaya göre 5+3 günlük hamileyim.İlk kan testi verdiğimde değerim 665 çıktı iki gün geçtikten sonra tekrar kan verdim 610 çıktı. Yarın doktor kontrolüm var. Sorunun ne olduğunu umarım belli olur🤲
Erva55 Merhaba 7+3 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi lekelenmem var akşam üzeri pembe akıntıya döndü normal mi.
Bsrktl Bende yarın ilk defa kontrole gideceğim bakalım kese görünecek mi 😍sürekli uyuma isteğim ve birde baş ağrım var 😒 Mide bulantım ise ara sıra yemek yedikten sonra olmaya başladı.
csmaknc dilarasahiin benim 5. Hafta çok yeniyiz hep yiyorum Nasıl bu kadar çok acıkıyorum çok şaşırıyorum 🙂
eymeninannesii Peacehopeee benim ikinci olduğu için oğlumla ilgilenmem gerek oyuzden çok dikkat edemiyorum üzülüyorum da
BuseTolga Ebru3231 canım merhaba kesemizi ve bebişimizi gördük şükür 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz senin de hayırlı haberlerini bekliyorum🥰
OzgecanGumus Bende 5+3’teyim bugün kontrolümüz vardı kese gözüktü ama henüz bebek gözükmedi biraz üzüldük 😔 Tek belirtimiz de bol halsizlik ve uyku hali inşallahta böyle devam eder
Srfe_01 Aydogdu2 keseyi görmen için 1500 le 3000 arasında olmalı ben 2200 de görmemıstım goremesende üzülme ⅗ gün sonra kesın gözükür
gmzkcl Merveburaq merhabalar, Progestan ilaç içiyorsunuz sanırım, ilaç olarak değil vajinadan fitil olarak alırsanız yan etkisi olmuyor.
Sibel_karaa69 Gokce57 Hayır kuzum yaa keseyi 5 haftada gördü ama bu hafta 6haftalığım rendevu alıp gidemedim haftaya pazartesi inşlh alırım kalp atışlarını 7haftalık oluyorum ozmn
96- Cbm 2 gündür lekelenme yoktu bugün yine leke geldi. Doktora sordum yarın gel dedi sabahtan gidicem adatıpa. Size ultrasonda baktı mı mesela ilk leke geldiğinde gittim ultrasonda gördü sancıyı ve kanama yerini sizin ultrasonda göRdü mü doktor sancınızı Cbm
Gokce57 Sibel_karaa69 bizde de aynı durum oldu bende haftaya çarşambaya bulabildim randevu inşaallah duyarız bir sorun olmaz 🤲
Husnan Ftmkse canım hepsi bi.ihtimal benimde ilk düşüktü değerim 21di sonradan yükseldi canını sıkma iyi düşün iyi olsun☺️