Busragulten Kızlar Adet gününden sayarsak bugün 17. Gün Gusül aldığımdan sayarsam bugün 10. Gün Bazı belirtiler var 1 hafta önce test yapmıştım silik , Sizce beklemeliymiyim yoksa yapsam çıkar mı ?
Fadimedemirogluu Busragulten hamilesin suan canım silik çıktıysa kan testi ver 3 günlükse bile Çıkar hadi gözün Aydın 🥰
Aydogdu2 Merhaba tatlı anneler ilk kan tahlilim 207 2 gün sonra 470 2 gün sonra 1339 yarın doktora randevum var inşallah keseyi görebilirz:)
Srfe_01 Aydogdu2 keseyi görmen için 1500 le 3000 arasında olmalı ben 2200 de görmemıstım goremesende üzülme ⅗ gün sonra kesın gözükür
Fadimedemirogluu Mrvekr Allah yardmcın Olsun Canım valla zor diyorum ya 🥺 Hayırlı olsun sağlıkla bereketıyle gelsin insallah 🥰
Aydogdu2 Fadimedemirogluu baya yüksekte görmüşsünüz 2. Gebelik bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemistim:)
Busragulten Fadimedemirogluu Ya ne güzel konuşuyorsun Canını yedigim teşekkür ederim İnşAllah Allahım 🤲🏻🤍
Fadimedemirogluu Fadimedemirogluu bu arada kendimden biliyorum ben 10 günlük bile degıldı fark ettim testı yaptım 1 gün beklettim sonra silik cıktıgını gördüm 1 hafta sonra erken gebelik aldım onda da çok silikti kan testı verdım 250 çıktı . Doktor diyor ki yoksa var gibi çıkmaz yoksa yoktur . Umarım tabiin gönlüne göre verir 💋
zehsan Mervyldz bende oyleyim daha gitmedim doktra 6. Hftada düşünyorum gitmeyi keseyi görmek icin şimdi gitsek bile boşuna
yagmurrorskaya zehsan _tulayb26 ben canımm 8 de gel kesin görünür dedi kalp atışıda duyulur duyduk şükür
Peacehopeee Kızlar 5+4 günlük gebeyim keseyi gördü doktor kalp atışı için sabırsızlanıyorum 20 sine randevu aldım 7 haftalık oluyor o zamana kalp atışı duyulur mu
asliu_ Peacehopeee duyulur benimde 5 haftada kese gözüktü on gun sonraya cagirdi ben oniki gun sonra gittim 6+5de kalp atisi duyuldu cok şükür 🌺
_tulayb26 7 haftalıkken kesede görünmüyordu doktor 8. Hafta da gel dedi şu an 7+6yız birkaç güne gideceğiz var mı bizim gibi bebeği geç görünenler 🥺
3mlkannesi Bende şuan 6+3 aynen mide yanması bulanti halsizlik yaşıyorum inşaallah biran önce düzelir iki tane daha çocuğum var :(