Busragulten ilayddaozturkk Bizde hamileysek eğer 3 Cu haftanın içindeyiz bilmiyorum testte yapmak istemiyorum bekliyorum
Burcumm Busragulten ilk adet gününden hesapla canım bi kan tahlili ver benim adetim 1 haftq vardı çıktığında güzel düşün Rabbım gönlüne göre versin insallah
gizemyalcin Busragulten Erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben regli olmadan 3 gün önce regli olmam gereken gün hastaneye gittim beta 379 çıkmıştı. Sende erken gebelik testi yapabilirsin
NGfairytale Merhaba kizlar bugun 7 h olduk halsizliyim cok anca uyumak istoyorum. Ben 6+3 te gittim hala kalp atislari yoktu. Doktorumuz 2 hafta sonra yine gel dedi cok tedirginimm. Kalp atislarini kac haftalikda duysunuz?? Dualarinizi isterim
G1522 NGfairytale Ben tam olarak 6+3 de çok az derinden ama Cok şükür duymuştum sizin de öyle olmuştur daha küçük olduğu için biraz daha zaman verin inşallah kötü şeyler düşünmeyin
gizemyalcin 6+6 dayız. 3 gündür sabahları mide bulantısıyla uyanıyorum 2 saatte bir mutlaka koştura koştura kusmaya gidiyorum 🤮
Yagmuracar0509 Hatice2011 gebelik şuan gözüküyor ama 1 2 hafta bekleyin kese gözükmesi için daha sonra doktora gidin
Busragulten gizemyalcin Erken gebelik testi var şuan evde normalı denemiştim 3 gün önce silik çıkmıştı . erken gebelik testini denemiyorum biraz zaman geçsin diye ama bilmiyorum
Yagmuracar0509 Hatice2011 benim 137.38 di doktor dediki 2 güne kan ver dedi gittim kan verdim 248 cıktı daha sonra dediki gelişme var dedi suan sıkıntı yok dedi korkma benim de düşük cıktı ama o geliştikce yükselecek
Hatice2011 gizemyalcin sabah uyandığımda yaptım çift çizgiyi de gördüm ama beta çok düşük değil mi senede 8 gün geçilmeye göre 🥺
gizemyalcin Hatice2011 korkma en iyisini doktor söyler ben 2 gün arayla test verdim aralarında 400 fark vardı 2 gün sonra tekrar beta testi yaptır ve doktorla görüş
Turkolog12 Hatice2011 geç döllenme denilen bir gerçek var bunun en güzel orneklerinden biriyim 2 ay adet olmadım ve hamileyim bayağı bir geç döllenme olduğu için geç öğrendim
Nmtakdi63 ilayddaozturkk sana foto atmak istedim ama bı türlü yapamadım PRİLAM DR adı bu kesinlikle tavsiye ediyorum hiç bı zararı da yok günde 4 5 tanede içebilirsiniz bu hamile kadınlar için
Aydogdu2 ilayddaozturkk 4+4 mide bulantısı var birkaç gün önce çok bel ağrım var geçti şükür şimdi bulantı kaldı oda geçer inşallah ilk doktor kontrolüne ne zaman gittiniz