Ayazpasam 5+4 haftalık hamileyim evet halsizlik var ama 2. Gebeliğim olduğu için evdede 9 yaşında bir oğlum var mecbur ayakta durmak zorundayım
Hatice_Tekin Hanımlar kan testimin sonuçu 71.3 küçükmüş ve ben bugun esime solemelimiyim 48 saat icinde tekrardan kan verecegim ilerleyip ilerlemedigine bakacaklar sizce ?
ilayddaozturkk Hatice_Tekin Daha çok küçük olabilir yeni gelişiyor olabilir bence diğer kan değeriniz 2 katı artarsa söyleyin aksi takdirde sağlıksız bir gebelik de olabilir inşallah öyle bir durumla karşılaşmazsınız
ilayddaozturkk Nartanesii ben ilk kanı verdikten 4 gün sonra tekrar kan vermiştim ilk öğrendiğim haftalar sağlık ocağım kontrollerimi yaptı folik asit başlattı, kanı 4 gün sonra verme sebebim de artışı daha iyi gözlemlemekti
bluees1207 7+4 deyim. Midemde huzursuzluk dışında bulantı kusma yok. Halsizlik çok var hiç birşey yapmak istemiyorum. Kasık ağrılarım 5. Haftada olmuştu geçti.. keseyi 5. Haftada gördük. Kalp atışını tam 7. Haftada duyduk.
BuseTolga Ebru3231 canım öğretmenim ben 15.30 da bitti dersim yeni geldim hastaneye kontrolden çıkınca yazarım mutlaka
Dunyammf ilayddaozturkk çok şükür bende öyle durumlar olmadı 15 +4 haftadayim kızım oluyor ama dediler kız bebeği annelerinin az olurmuş felan ama inanmıyorm genetik bence benim annemdede olmamış bulantılar felan tek ilk haftalr çok uyudum insallh ekşime felan atlatırsınz 🙏
Efraimmm ilayddaozturkk yeni gebe dedin ilk gebelikmi yoksam yeni hamilelikmi🤣🤣benim ilk gebelik a 24 hafta galiba bu gruba fazlayim
gamzelanda Selam, ben de 5+2 yle aranızdayıım:) ilk belirtileriniz ne zaman başlamıştıı acaba? Merakla bekliyorum ilk belirtimi :)
mira10_11 ilayddaozturkk Merhaba arkadaşlar ben de 6+3 haftalığım, ultrasonda kese var bebek düşmemiş daha diyorlar normal mi sizce, ben aşırı stres yaptım bunu
Esk012 mira10_11 bende 6+2 henüz bendede bebegi ve kalp atışını dinlemedim haftaya tekrar gidecegiz inşallah herşey yolundadır
Baranhande Gomca ahhhh ne kadar güzel ölüm oluyor öteki türlüsü her insanın bünyesi farklı umarım sen hiç kusmazsın
Arelarven1 ilayddaozturkk 10+1 gebeliğin başından beri hiç mide bulantım vs olmadı çok şükür çok güzel bir hamilelik geçiriyorum insallah sonuna kadar böyle devam ederiz . Sizinde düzelir inşallah
Ayazpasam Kele-bekler1 Kele-bekler1 ben tam 5 haftalık gittim kese gözüktü 6. Haftamı cuma günü doldurucam tekrar bakıcaz keseye
Busragulten Ikigozumuncicegiii Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ,Ne kadarlık haftadaydı bende çok yeniyim bazı belirtiler var test yaptım silik çıktı adetimin geçmesini bekliyorum tekrar test yapmak İçin
dilaraulusoy Ikigozumuncicegiii kasık ağrıların çok normal benim 7 ye kadar oldu sonra geçti yerine bulantılarım başladı 11 e kadar da bulantı ams şuan o da yok geçti sanırım