Srfe_01 DnmzMelike canım tek bıldiğim değerin düzenli artması hergün bir katı artması gerekıyo sanırım yada hergün 2 katımı ne öyle bi artma şekli var
DnmzMelike Srfe_01 evet canım öyleymiş sanırım düşük olacak 😒 baya üzülüyorum bu duruma ama elimden bişey gelmiyor
Ayla2022 Hafize3536 evet yarın sabah ilk randevum inşallah. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum.
Meek melissalkim ben bu gun 3 test yapdim 3 undede bulaniq 2 ci xett oldu 😕 sabah kan analizi vericem
MMmommy ilayddaozturkk normal :) 4 ay boyunca kustum ilaç içmesem bi deri bi kemik kalırdım su bile içemiyordum ağlıyordum :) neyse ki geçti :) ilaç isteyin bulantınız ve yanmanız için rahatlatacaktır
Srfe_01 DnmzMelike bende gecen sene. Olumsuz gebelık gecırdım ama vücut sağlıksız bebegı istemez atarmış vardır bunda bır hayır Allah gecıktırıyorsa güzellestırıyordur üzülme daha güzeli senınle olur inşallah arkadaşım sağlığın yerınde olsun tekrar olur bunu gösteren Allah neler gösterir yıne dualarım dasın❤️
Ebruub Sladeniz gitmeni tavsiye ederim kese gözükse de gözükmese de bende bekleyecektim 6 haftaya kadar ama gittim ıyı ko geldın ddı doktorum progesteron falan başladık tesbır aldık herseye canım
Hafize3536 Hatice_Tekin alttan bakarlarsa cıkar benimde 7 haftaya kadae görünmedi aşşadan bakarlarsa görünür ☺️
haticee97 Hafize3536 kalp atışı duydunuz mu peki ben de 7.haftamdayim sadece kese göründü ama kalp atışı duyulmuyor
Ayla2022 DnmzMelike merhaba, benimde adetime 2 gün kala beta 38 çıkmıştı aşılama sonrası ve iki gün sonra 100ün üzerine çıkmıştı. İnşallah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur 🤲
charlottececi melissalkim ben 5+3 te hem keseyi hem bebegi hem kalp atisini gordum. Hem de ikisini birden. 😄 ayrıca karından ulturasonla alttan degil 😄
Hafize3536 Sladeniz hemen gitmeni gerekir belki tekrar kan testi ister artışı izlemek ister utrasonda görünmez ama alttan bakarlarsa görünür bana 4 haftada baktılar alttan göründü😌
Sedaengin53 ilayddaozturkk 7+6 olduk. İnanın enerjimi özlüyorum 🤦🏻♀️ Halsizlik,uyku,kasık ağrısı,baş ağrısı,bulantım çok yok şükür 🥲 hemencecik geçsin şu 3 ay..
charlottececi DnmzMelike iki gunde bir iki katına atıyor o da ortalama. Regl gununuze daha var canınızı sıkmayın. İnsallah saglikli bebektir. Bazen farkli olanlar oluyor. Her hamilelik kendine ozel. İnsanlara bakmayın bazen dengeli yukselmeyip sonradan yukseliyor; hakkinizda hayirlisi olsun 🤲🏻☺️
Sedaengin53 DnmzMelike normal de 2 günde bir 2 katı artması gerekir değerin 😢 tekrar bi görünün bence doktora yada kan verin tekrar. Yine bi yükselme gözükmezse dış gebelik vs olabilir😕