minik_kuzumm Merhaba ben cumartesi günü adet gecikmem olunca kan testi yaptırdım.Değer 665 çıktı.Bugün tekrar kan verdiğimde 610 çıktı. Doktor randevusuna daha var. Bu durum normal mi yardımcı olur musunuz?
Sermec27 minik_kuzumm yani düşüş olmuş kimyasal mı ki acaba tekrardan kan mı verseniz acaba yanlış ölçüm mü oldu ki
Asli0611 minik_kuzumm yani üzmek istemem ama 5 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum bende hemen doktora git yapılabilecek birley varsa bile geç kalma derim 😞
alparslanannesii1661 Sermec27 ay size yazmak simdi aklima geldi bana 39 + larda dogurursun demistiniz 39+5 te dogum yaptim bildiniz😍😂🙏
babynil @minik_kuzumm 2gunde bir en az 2kati artmasi lazm dusus varsa kimyasal gebelik olabilir. Ayni yerde mi verdiniz kani
minik_kuzumm Kanı aynı yerde verdim kadın doğum doktoru izinde olduğu için muayene olamadım. Özel doktor randevum çarşamba günü o zamana kadar beklemeli miyim
Sermec27 alparslanannesii1661 maaşallah 🥰 sağlıcakla büyüt evladını inşallah valla kendimden korkmaya başladım artık cidden 🙈
minik_kuzumm Peki kimyasal gebelik yaşayanınız oldu mu? Benim daha ilk gebelik olduğu için çok tecrübesizim.
Fadile1 Fadile1 minik_kuzumm Sağlıklı bir gebelik olmadığı icin vücut dışarı atmaya çalışıyor regl halinde biraz ağrı ve süre uzun olabiliyor
minik_kuzumm Fadile1 adetim 8 gün gecikti herhangi bir kanamam da olmadı sizin de değer düşünce mi anlamıştınız yoksa kanama mı oldu internetten araştırdım kanama olur yazıyor. Bir ihtimal normal bir hamilelik olabilir mi. Duyunca ister istemez moralim bozuldu.
Fadile1 minik_kuzumm benim reglim 5 gün gecikmisti ilk başta yoğun bir şekilde sırt ağrısı yaşadım sonra pembe bir akıntı oldu yerleşme kanaması olabileceğini söyledikleri için pek düşünmedim ama sabah çok yoğun bir şekilde kanamam oldu ve acile gittiğimde değerinin düştüğünü kimsal gebelik olduğunu öğrendim
Fadile1 minik_kuzumm kan değerine tekrar baktın belki yanlış bir sonuç olmuş olabilir pek düşünmemeye çalışın doktor size detaylı bilgi verecektir siz dinlenin bol bol
minik_kuzumm Fadile1 anladım sanırım çarşamba gününü beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok hayırlısı neyse o olsun yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
Fadile1 minik_kuzumm rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun şuan yeni hamileyim ve sizin için dua edeceğim
minik_kuzumm Fadile1 Fadile1 düşünmemeye çalışıyorum. Kafama takıldığı için buradan benzer durum yaşayanlar varsa bilgilenmiş olurum diye yazmak istedim. Sağolun🙂
minik_kuzumm Fadile1 çok teşekkür ederim. Siz de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🤲