KonuMankeni Bu hastanede muayeneye gelen,doğum yapan arkadaşlardan öneri istiyorum 🥰 hangi doktora gidiyorsunuz,memnun kaldınız mu, doğumhane odalar vs nasıl ?
Merveavsr KonuMankeni Mehmet Ak tavsiye üzerine gidicem bende (normalde çocuk hastanesinde takipliyim doğumu şehir hastanesinde yapıcam) eşim de araştırdı onu tavsiye etmişler 😊 diğer konular hakkında pek bir bilgim yok 😐
ilknurdemirkol KonuMankeni bende Nuray yıldırımer’e gidiyorum orda doğum yapmayı düşünüyorum 20 haftalığım bende bilgi edineyim
Esay_50 KonuMankeni mehmet ak Mustafa bertan demir cihazları cok guzel mehmet ak daha ilgili iyi doktor
KonuMankeni Merveavsr ben de en çok doğum nasıl oluyor onu merak ediyorum 🤷🏻♀️ Kontroller özel,devlet çok umrumda değil ama doğum benim için önemli. Özele boşa para bayılmak da istemiyorum. Ama mahremiyet önemli. Şehir hastanesinde ortam nasıl bilmek isterim ☺️
KonuMankeni ilknurdemirkol aramız bir hafta ☺️Bende Yelda hanıma gittim bu zamana kadar ama randevu bulmak baya zor. Bu seferlik Venhar hanıma gidicem bakalım
Merveavsr ftyozyuceer hayır canım kendi doktorum bebeğimde sıkıntı gördüğü için özel bı hastanede yaptım doğumu ama bı arkadasim 10 gün önce Mehmet beyde yaptı doğumunu bı sorun varsa kendisinden bilgi alabilirim
ftyozyuceer Merveavsr sonda taktılar mı onu çok merak ediyorum muayenede iyi fakat ameliyat zamanı nasıl davranışı olduğunu merak ediyorum ve kaç gün yatırıyorlar birde dikişler alınıyor mı sonradan acaba