Sebu1 Kızlar selam 5+2 günlük hamileyim cumartesi eşimin ailesinin yanına şehir dışına arabayla gideceğiz acaba bebeğe bir şey olur mu? İlk trimesterde düşükler çok oluyor ya o yüzden korkuyorum bir şey olur mu diye. Bilgisi olan var mı yolculuklar ile ilgili
asyaninanneyim Sebu1 hayırrr ben neler neler yaptım seyahat ne ki bir sey den ne kadar cok korkaraanız o kadar basınıza gelir relax olun
SayeMom Sebu1 yani çok erken haftanız bence çıkmasanız daha iyi olur mesafe kısaysa birşey olmaz uzunsa her saat başı 20 dk yürümeniz gerekiyor. Ben 9-10 haftalıkken gitmiştim 6 saatlik yola 2 gün sonra dönüş için bidaha yola çıkmıştım ertesi günü kanamam oldu aklım çıkmıştı 3-4 gün kanamam oldu yattığım yerden kalkmadım düşük engelleyici haplar kullandım bence riske hiç gerek yok.
Kbrakrc Sebu1 ben 8. Haftada 3 4 saatlik bir yolculuk yapmıştım ama su, atıştırmalık ihmal etmedim aç kalmamaya özen gösterdim bulantım olmasın diye ve ayağımın altına destek koymuştum doktorum bir sıkıntı görmemişti öncelikle doktorunuza danışın bence
Sebu1 asyaninanneyim inşallah canım araba sarstığında herhangi birşey olur mu diye endişelendim biraz
Sebu1 Kbrakrc Çarşamba günü doktora gideceğim gittiğimde sorarım canım. Şu an için bulantım çok fazla olmuyor ama düşük riski olur diye korkuyorum
Elanurgvn61 Sebu1 Canım 4 haftalık gebeyken bandırmadan İzmire 4 buçuk saatlik yol gittim geldim birde otobüsle. Şükür rabbime bir sorun olmadım. Sonrasında 11 haftalık gibi de İstanbula gittim geldim şükür onda da bir sorun olmadı. Ama tabiki ayağa kalkamadığım için kasık ağrım ve kalça ağrım olmuştu sadece şuan 18 haftalık gebeyim bir sıkıntımız yok allahima şükür bir riskin yoksa doktorun da izin verirse gidilebilir bence🥰❤
Sebu1 Elanurgvn61 maşallah canım benim 🥰🧿🧿 inşallah bizim de bir sorun olmaz her saat mola vermeyi düşünüyoruz eşimle benim de kasık ağrılarım çok oluyor