inci_bebek06 Arkadaşlar park beşiğim var büyük beşikte lazım olur mu yoksa direk onun yerine yatağını alsak daha mı iyi olur fikirlerinizi bekliyorum ☺️
PrensesFiona inci_bebek06 büyük beşikten kastın ne canım park beşik yeterince büyük zaten. 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. Ben park beşik aldım büyüyünce direk bazalı yatak alıcaz.
Baranzeynep inci_bebek06 park beşik 3 4 yaşına kadar kullanılır bende kullanıCm sonrasında büyük bazan flan alirsin
inci_bebek06 PrensesFiona hani son zamanlarda çıktıya plastik bişi çok dayanıklı değil 300 lira falan olanlarından bi yaşına karar binemez ufak ondan aldık ama kararsız kaldım yatak mı alırım direk yoksa beşik mi alayım diye
inci_bebek06 Baranzeynep benimki o kadar dayanıklı değil son zamanlarda çıkan laylon olanlardan o kadar binemez yani
PrensesFiona inci_bebek06 o 300 liralık park beşik değil canım anne yanı küçük beşiklerden aldınız anladıım. 70 110 park beşik alabilirsin canım.
Osge01 Senin dedigin park yatak degil o zaman anne yani gibi bişey .ben bir küçük aldim 8 ay falan onda yatti sonrasinda 70×110 olan kenarinda fermuarlı kapisi olan park yataktan almıştım memnunum simdi ikinciyede kullanacağım ikisinide
Osge01 inci_bebek06 aslinda park yataklarda üst kisimlari oluyor orasida yeni dogan icin yapilmis.cocuk büyüyünce alt kisma geciyor.eger park yatak sadece uatak odasinda kalacak olsaydi sadece park yatak alırdım küçük besige gerek bile yoktu .ama biz memlekete gidio geldigimiz icin katlanir kucuk bisey olsun diye küçük beşik almıştık .park yatakta katlanıyor tabi ama biraz büyük annelerin evi okadar büyük degil diye .birde ben küçüğü ill zamanlarda odadan odaya taşıdım iyi olmuştu.
Aleyyo-09 BEn yatak odasında durması için park yatak aldım , oda yapacağım odası içinse bu yeni çıkan montesori yataklardan alacağım . Park yatak varsa tekrar beşikli odaya gerek yok park yatakta baya yatıyorlar çünkü
inci_bebek06 PrensesFiona yeterli gelmez mi acaba sallanması için ne kadar kullanabilirim anne yanını
Osge01 inci_bebek06 en gec bir yaşa kadar kullanabilirsin cok donmezse.cunku dondugunde sığmıyor çocuk küçük kalıyor