Sedaceylan Kadertny 10 haftada hiç vermz. Benim 12de öyle söyledi şimdi 15 oldu artık söyler eğer pozisyon uygunsa bebeğin . Sağlıkla gelsin 🥰
ozge07070 Kadertny canım banada doktorum 12+6 da tahminde bulundu %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi ama ben hep kız hissediyordum 17+0 da kontrolüm vardı doktorum biz sana kız mi demiştik dedi hayır erkek demiştiniz dedim Kıza dönmüş dedi inceledi baya %100 kız dedi 20+5 de detaylı ultrasona girdim ordaki doktorda kız olduğunu onayladı luan 23+4 üz 😘🌸
Kadertny ozge07070 Allah’ analı babalı buyutsun 🥰 ya benım bır arkadaş aynı benimle günü 3 gün oldu ogrendı baya erkek olduğu belli gözüküyor 😂😍
Srhkmc ozge07070 Yaa bana da 13 de kız dedi %51. 14de erkek dedi yine %51 ile. Başladığım yere döndüm 😂 açıkçası sana erkek diyip sonra kız demeleri şu an beni heyecanlandırdı çünkü doktorda hiç emin değildi. 18de tekrar gideceğim artık netleşir o haftada diye umut ediyorum 🙄
Bsrgrss ozge07070 aynısını bugün bana söyledi %70 erkek dedi. 13+3 günlük içimde hep kız var😬 erkek dediği zamana ait ultrason görüntünüz var mı🥲
turefb Kadertny 12 haftalıkken tahminde bulunmuştu benim doktorum ve kıza benziyor demişti, 15+6 da tekrar gittiğimde kesin erkek dedi biz de gördük apaçık😅 yani 11-12. haftalarda yanılma oranı yüksek oluyormuş☺️ Yine de tahmini bişeyler söyler sanırım.
ozge07070 Kadertny amin canım valla bende anlamadım erkek hemen kendi belli eder diyorlar bendede bi çıkıntı vardı ama sonra nasıl kıza döndü anlamadım 😍 ama o zaman doktorum kızla erkeğin çıkıntısı o haftada aynı olur dedi nasıl oluyor bilmiyorum. 😊
Gamzeyasarr Kadertny benim 13 haftada ikili testte erkeğe benziyor demişti şuan 17 haftalık kızım oluyor 🥰
ozge07070 Srhkmc inşallah netleşir tatlım ben hep kız hissediyordum bebeğimi doktor erkek diyince bile hala kız hissediyorum diyordum ben rabbim gönlüme göre verdi ♥️ Minik bi çıkıntı vardı 12. Haftada sonrasında kaybolmuştu
Srhkmc ozge07070 Bende hep kız hissediyorum en başından beri hep kızım diye seviyorum istemsiz bir şekilde. 🤗 düşük bi ihtimalle bile olsa erkek diyince şok oldum ama hala kız hissediyorum. İnşallah senin gibi bende yanılmam 🌸🙏🏽
pusatmom35 Kadertny hayırlısı olsun canım çok acele etme kiyafet almaya falan bir kac hafta daha geçsin kesinlessin suan yapacagi anca tahmin olur