Babydream Kadertny bilgim yok gösteredebilir göstermeyedebilir ama kontrole muayneye giderken çikolatalı süt için ki bebişiniz hareket etsin belki gösterebilir☺️😋
poncikveannesii Kadertny tahmini söyler yüzde kaç doğru diye bizim 12.haftda tahmin yaptı doğru çıktı hala aynı
deletedmom87894 Kadertny devlete i özelemi gideceksiniz devlet 15-16 haftalarda söylüyor devlet çok uğraşmıyor erken 12. Haftalarda göstermiyor diyip yollayabiliryorlar ama özelde iyice bakıyorlar
Zynp44 Kadertny gösterse bile daha küçük olduğu için sadece tahmin yapar doktorunuz netleşmesi 16 17 yi buluyor
Babydream Kadertny ben 10. Haftamda içip gitmiştim bebişim bana elini kaldırdı 🙈🙈 mutlaka denemelisin 🌸
Gamzeyasarr Kadertny benim 13 haftada ikili testte erkeğe benziyor demişti şuan 17 haftalık kızım oluyor 🥰
Babydream Kadertny çikolatalı süte şans ver derim daha iyi sonuç alırsın 😂 bende biryerde okuyup denemiştim iyikide denemişim😋
pusatmom35 Kadertny 12 haftada tahmin yapti bana erkek diye 13-14haftada kesin erkek degismez dedi 19. Haftadayim bugun gittim kesin erkek dendi yine pipisini de hep gördük 😂
pusatmom35 Kadertny özel hastane devlet hastanesine 20 gün önce gittim yine cinsiyeti goremiyorum dedi onlar geç söylüyo ve ultrason cihazlari fazlasiyla kotu maalesef