Mekulya Kızlar bugün hamileliğimin 12 haftası tamamlandı 2 gün sonra doktora gideceğim ama korkuyorum önce kahverengi çok az sonrada ondan daha çok açık kırmızı kanama oldu 1-2 saat önce ilişki oldu ondan ola bilirmi?? Regl tarihimede az kaldı geçen ay regl tarihimde yine böyle bir şey olmuşdu ama bilemiyorum sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum fakat çok endişeliyim
Deletedmom434 Mekulya doktora görün derim ilaç vs verir düşük tehlikesi olabilir ilk 3 ayda ilişki biraz riskli olabiliyor
SSY Mekulya ilişkiden sonda olabiliyor. Ama yine de ihmal etmeyin, bi doktora görünün. İlk 3 ay zaten düşük tehlikesi en yüksek dönem. Sonra giderek azalıyorsa da asla bitmiyor 🤷🏼♀️ İlaç verir belki, gerekli yönlendirmeleri yapar
Sinem52 Mekulya bişey olmaz canim merak etme ilk hamileligimde bizimde o haftalarda ilişkiden sonra kanama olmuştu doktora gittim direkt dedi bana ilişkiden sonra olur merak edecek birşey yok diye 🙈 ama yine de içimde kuşku kalmasın diyorsan doktora git
Salmydessus Mekulya çok geçmiş olsun. Acile gidebiliyorsanız hemen gidip bir baktırın bence. Umarım ciddi birşey değildir🙏
aysbuk2baby Acilden gidip bebeğinizi görün en azından içiniz rahat etsin. 2 gün sonra da kontrolde ayrıntılı bakar doktorunuz :)) stres yapmayın ama içinizi ferah tutun.
betulll58 Bende de olmuştu doktorum progestan vermişti sonra ilaç bitince bıraktım tekrar ilişki olunca yine aynısı oldu progestan kullandım 2 gün sonra geçti istirahat etmen lazım bende 12+4 üm stres yapma her ihtimale karşı acile bi gidip bebeğini gör allahın izniyle bişey olmaz inşallah sen içini ferwh tut önce
Sinem52 Mekulya canım kaybetmezsin merak etme ben ciddi birşey olduğunu sanmıyorum.içini ferah tut kendini de bebisini de üzme 😉
iremby Lekelenme ve kanama dusuk tehlikesidir. Doktora gorunmenizde fayda var iliskiyi yasaklayi progestan verebilir.
mucizemizibekliyoruzz Mekulya hemen acile gidin. Lekelenme ve kanamaları ciddiye alın düşük bile yapıyor olabilirsiniz doktor görsün mutlaka
Fasulyeemm Mekulya sakina korkma benimde 1-2 hafta once geldi ayni sey basima iliski sonrasi ben 13 haftaliktim ozaman. Aglayarak gittm doktora kahve rengi lekeden korkma eger cok yogun akinti gibi gelmiyosa. Plesantayla ilgili yerlesme adaptasyon sureci basliyor bu haftalarda oyuzden lekelenme olabiliyormus doktorum oyle dedi bana. Ve senin gecen ayda ayni sey reng gununde olduysa eski kalan tortular geliyodur muhtemelen. Tabi taze kan olmamasina dikkkat et eger bildigin kan rengi ise yarin doktoruna gidip bir gorun derim ama yine korkma hemen bi progesteron igne yaparlar hic bisy olmaz evelallah. Benim basima geldiginde kendi uyguladiklarimi souliyim surekli ayaklarim yukarda yattim doktorum progesteron basladi 1 hafta boyunca gunde 3 kere aldim smdi gunde 1 kere vajinal olarak kullaniyorum Allahima sukurler olsun gecti lekelenmem ama yinede dikkat ediyorum. birde bir sure iliskiye ara verdik
Mekulya Kızlar gittim ve bir sorun yokmuş ilişkiden kaynaklanan birşeymiş çok rahatladım hepinize teşekkür ederim 😊
Bitanesininannesi Bana doktorum adet kanamasından az gelirse problem yok demişti. Ama adet kanaması kadar gelirse hemen gel demişti.