Cokistersengelerbence Merhaba kızlar, Bugün itibariyle 28+6 dayım ve kontrole gittim. Bebiş 1500 grammış az mı fazla mı bilemedim. Sizinkiler bu haftadayken kaç kiloydu 🙈🌸🥰
Busra2013 Cokistersengelerbence ay bnde bu hafta gizcm 28+6 da inslh sizinki kdrdir dicm ama sizinki fazla gibi😂😂bnmi 1200 olsa ytrli ama korkuom 1000 bile degildir diom
Nareee Cokistersengelerbence ayyy bize de öyle dediler ama iri bebek dedi :/ agrılarınız varmı benim kasıkkkkkk vajina altları belimmm kopuyor resmen
Cokistersengelerbence Busra2013 yaa tosuncuk o zaman benimki🙈haftasıyla uyumlu dedi sadece. Sizinki de öyle olur umarım 🥰
Cokistersengelerbence EbruCett benim yarın 29. Hafta olacağı için fazladır belki. Sizinkine haftasıyla uyumlu mu dedi acaba🙈ölçümlerde 30+0 yazıyordu ama bilemedim sanırım önde gidiyor benimki
Busra2013 Cokistersengelerbence valla benimki 22+6 da 540 gr 34 cmdi uyumlu dedu ama kilosu bana cok az geldi
Cokistersengelerbence karamella_ her gün muz yemeye çalışıyorum. Onun haricinde mevsim meyvesi neyse onu tüketiyorum. Kaşar peyniri de kilo yapıyormuş. Ve mutlaka ceviz ile fındık. Demek ki yaramış🙈
Cokistersengelerbence Nareee benim sırt ağrım aşırı fazla. Çalıştığım için de zorlanıyorum onun da etkisi var tabi🙈