Zlem Yazelbudak46 tedaviyle oldu dmi cnm bende ilk bebeğimde tedavi gördm şimdi 2.bebeğimide tedavi göryrm
Zlem Nurays95 cnm bende aynı polikistik overım 2 bebeğim için tedavi göryrm sakın üzülme bnde üzülydm ama Rabbim kucağımı doldurdu sennde doldurur inş yumurtalarm kendlğndn çatlayamyo
Zlem Edavarol bnada dua edermsn 15 aylık bir kızım var tedaviyle oldu şimdi 2. Bebeğime tedavi göryrm yumurtalrm çatlayamyo cnm
Nurays95 Zlem ınsallah canım. Dun catlatma ıgnesi yapıldı tekrardan. İnşallah bu kez yuzumuz guler. Benimde yumurtam tembel ılacla buyuyor zar zor işte. Rabbım kolaylaştırsın hayırla sonuclandırsın ınsallah
hs_mutluluk16 Zlem benim de arkadaşım pcos tedavisi nasıl oluyor acaba? Tüp bebek gibi bir şey mi ilaç mı
Yazelbudak46 Zlem yok hiç tedavi görmedim öyle düzenli ilaç felan da kullanmadım bir kere hamile kaldım 11 haftalık kürtaj oldum sonrasında hiç korunmadım altı ay sonra tekrar hamile kaldım 32. Haftaya geldik çok şükür pcos için özel birşey yapmadım hamileliği engelleyecek kadar ileri seviye değildi
Zlem Simay789 cnm bende 3 sne bekledim 4.senemde ilk tedaviyle kızımı kucağıma aldm şimdi kızım 1 yaşında. Bebeğimizi istiyoruz çünkü zor oluyo tedavisiz olmuyo
Zlem Simay789 önce klomen verdi yumurtalklrm büyüdü gün aşırı ilişki dedi doktor ama kendlğndn çatlayamyo yumurtalrm cnm iğnede vurmadı doktor gerek duymadı
Nesliihang Eşimin kuzenide öyle. Bir ev parası harcadılar tedavilere ama sonuç olumsuz allah herkesin yardımcısı olsun
gulin-35 Zlem benım vardı ama kılo verınce hamıle kalmısım farketmeden suan bes aylık oglum var eger kılon varsa ver ve saglıklı beslen yuruyus yap asırı faydası oluyor
BesteKc gulin-35 aynen ben de öyle asla düzgün regl olmazdım bazen 4 ayda 1 adet, bazen 6 ayda 1 adet vs 2 yıl dogum kontrol hapı kullandım, aynı zamanda hipotiroidim var. Sonra diyetisyenle kilo verdim 2 ay sonra hamile kalmışım çok şükür 🧡🧡
Annekuzusu_0 gulin-35 bende de aynısı oldu canım 3 sene bekledik sonunda kilo verince habersiz hamile kalmışım biz bile şaşırdık
Fkryesrdr Zlem ben. Tedavisiz gebe kaldım şuan 15 haftalığız. Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🧿
Simay789 Zlem catlamiyirsa niye iğne vurmuyor doktorda tuhaf iğne vur ki çatlasın anlaşılan ugrastiracak seni