Azra_Mom giresun Aden güzel bence kız olursa bende aden istiyorum kulağa çok hoş geliyor ama eşim istemiyor benimde malesef
sessiz_oyuncu Deletedmom16362 düşünsene kızınız okula başlıyor adıyla değilde soyadıyla hitap ediyorlar 🤣 sen halbuki özene bezene lina aden koymuşsundur 😃😃
Cigdemarslan Deletedmom16362 asel var bide hamile arkadaşlarımdan 4 te 3 ü asel koymuş. Artık isim sormuyorum direk asel mi diye tahminde bulunuyorum 😊
Deletedmom16362 sessiz_oyuncu Benim bir kızım var adi Deniz 2.de Deren olacak kismetse. Bunlarda var ama en azindan yillardir var yeni türemediler😂😂
Deletedmom16362 Cigdemarslan Hahahahha ay ayneenn onu unutmuşum😂 yazin bi otelde kalmıştım üç tane kiz cocugu vardi inanir misiniz hepsinin adi da Asel’di 😂😂
Bervann giresun Aden ismini iyi araştırın derim çünkü anlamında Allah’ın yasakladığı kavimlerden olduğundan bahsediliyordu
giresun Bervann aslında şöyleydi sanırım ad kavmi varmış aden yemende bir şehir yada cennet bahçesi olarak geçiyor tam manasıyla bilinmiyor ama ben zaten kulağına başka bir isim okutturacağım.