Flz mervec inşallah tez zamanda kavusursunuz 🤗 biz de temizliği beraber yapıyoruz mecbur yoksa altından kalkamam 😳 ama güzel bi dizi bulamadım ben
mervec Flz inşallah canım bence bulursunuz ya her zevke uygun dizi var sitelerde araştırmanız yeterli😊
Sumeyyye Flz eşim konuşmayı gezmeyi sohbet etmeyi hiç bişeyi sevmez 😄 bilgisayar bağımlısı oyun oynar haber izler o kadar evde varlığı yokluğu bir yani🤦🏼♀️😄
Flz EmineTavan ama tek kalmaktan korkuyoruz dimi yani ben öyle son haftalar artık zaten eşim işe gidince tek kalıyorum bide izinliyken onun benden ayrı takılmasını istemiyorum 🤗
Flz Hatice44 sıcakta cıkabiliyo musun😳 ben öğlenleri fazla cıkamıyorum cıksam da wc ve terleme sorunu oluyo
Hatice44 Flz çıkıyorm valla benimde 20 dk da 1 wc gitmem gerekiyor en yakındaki benzinlikçiye gidiyorum 😀
Flz MoomsEge arabamız yok malesef oyüzden otobüsle uzak yere gitmeye de cesaretim yok 😂 anca sarı dolmuşla gidebiliyorum
Ffatma Flz benimki vardiyalı çalışıyor çoğu zaman denk gelmiyor boş günlerimiz. Denk gelse de sıcak ve arabamız yok diye üşeniyoruz . Akşamları yürümeyi severim ben de ama o çıkmak istemiyor evde bisiklet var ben de onunla yürüyorum ama çok sıkıcı.
Sumeyyye Ffatma ben konuşmuyorum artık hoşgeldin derim o kadar😄 bugün naptın desem hergün sorup durma aynı şeyler işte der bende sormam artık😒
Sumeyyye Ffatma saldım ben artık çocuğum doğsun suratına bakarsam şükret diyorum takmıyo bile😂 birbirimize pek uygun bi çift değiliz sanırım biz
Ffatma Sumeyyye ne kadar süredir evlisiniz. Benimki hiç böyle değildi ya evlendikten sonra böyle oldu