Mineoksuz Flz aynen öyle yürümeye alışsanız rahatlıyor insan yürüyünce yoruluyorsunuz ama iyi geliyor 😌
Flz Mineoksuz eskiden eşimle beraber yürürdük baya şimdi yürüyüş parkına yokus diye ben cıkamıyorum otobüsle cıkıyorum orda yürüyüş yapıyoruz 😂 ayaklarım da şiş onun etkisi var Bebiş olunca da artık onunla yürürüz
Flz Gizem51 inşallah tez zamanda kavusursunuz canım..aynı evin içinde küsemiyosun bile 😂 heryerde karsılasıyosun 😂
1850 Gizem51 askeri personel sanırım eşiniz. Benımkı gıbı . Bızde ben hertürlü gidemıyorum. Bölge durumlarından ötürü allah hepımızı kavustursun🙏
Mineoksuz Flz yokuş bende çıkamıyorum 😂 aynen ama az da olsa yürümeye çalışın yine de faydası çok oluyor
eylemmmx21 Flz ben kendimi tum gun koltuga ve yataga atanlardan degilim cok skur esimle hergunumuz biyerlerde geciyor bazen cikiyoruz gidiyoruz denize aksama kadar piknik gunesleniyoruz bazende yuruyus yapiyoruz bazen cok skildimmi hadi alisverise gidelim carsiya gidelim diyor cikiyoruz gidiyoruz saatlerce carsida oluyoruz eve geliyoruz cay kahve aksama dogru balkona geciyoruz meyvemizi yiyoruz cok gzl vaktimiz geciyor🙏
Flz eylemmmx21 çarşıya avm ye filan biz de arada gidiyoruz ama agırlıkta eskisi gibi dolaşamıyorum ki bide hemen wc arayısı 😂😂
ZeykemKaya Flz offf neler yapardık hergun carsı pazar ah ahh sımdı ne ben gıdıyorum ne onu gonderıyorum arada arkadaslarıyla cıkıyor oyle yanı ama cocuktan sonra yıne eskı ben olucam 😁😁😁
Flz ZeykemKaya çocuk olunca da bu sefer onunla ilgilenmekten eve kapanırsak ya da benim bebişim dogduktan2 ay sonra filan zaten kış gelcek cıkamıcaz diye aklıma takılıyo
iremby Mineoksuz ama oyle ya bende evi supururken silerken canim cikiyor 🙈 ama gezmede de yoruluyorum tabi 😅
Mineoksuz iremby ah ah keşke sihirli değneğimiz olsa da evimizi temizlese şu son zamanlar 😂 bugün temizlik yaptım biraz yapmaya çalıştım yanş fırçayı yedim eşimden korkuma yorulmamış rolü yaptım tüm akşam 😁😁
eylemmmx21 Flz bnm hamileligimin basindan beri wc sorunum olmadi bilmiyorum neden doktorumada hic sormadim:/ o yuzden belki rahat gezebiliyorum😂
ZeykemKaya Flz ay evet ya olsun kısın en azından dısarıya ozenmıcez. Mayısdan sonra mekanlar bızım😬 acısını cıkartırız ama kısında araba varsa kapalı yerlere gıdılır dıye dusunuyorum tabı cocuk 3 aylık olmadan dogru duzgun cıkmayı dusunmuyorum hem kendım ıcın hem bebek ıcın
Flz eylemmmx21 keşke bende de öyle bişey olsa..evden adımımı atar atmaz wc arıyorum su içsem de içmesem de farketmiyo 😂
Flz Mineoksuz evet yürürken yoruluyorum ama eve gelince bi duş ve sonrasında kuş gibi hafifliyorum okadar iyi geliyor ki yürümek 🙆🙆
Bahar11mucize Mineoksuz bende aslımda inegöllüyüm ama bilecikteyim işte 😂 inegöle gidince deli gibi geziyorum ama 😂
iremby Flz bizde birimiz birimiz digerinde tv film dizi telefon takiliyoruz oyle. Bazen arada disari cikiyoruz hergun olmuyor yuruyup geliyoruz oyle bir. Onun disinda ayri gayri oluyor. Uzaniyorum devamlı esimde yorgun oluyor pek is yapamiyorum ben yardimci oluyor. Oyle geciyor iste.
Flz iremby biz de öyle eskiden aynı koltuga uzanırdık şimdi haliyle sıgmıyoruz 🤣🤣 Ayrı gayrı o telefonda ben telefonda takılıyoruz arada kahve yapıyorum balkonda oturup laflıyoruz ama eskiden daha bi beraberdik sanki şimdi ayrı takılıyoruz 😳
iremby Mineoksuz ahaha aynen ya benim annem geliyor temizliyor arada bir. Ama boyle ne zamana kadar devam eder bilemiyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Mineoksuz Bahar11mucize ah bende memleketime gelince öyle evde durmuyoruz hiç 😁 merkezde misiniz ilçe de mi
Flz Imraninannesi sıcaklarda cıkabiliyo musunuz 😳 ben anca akşam o da hergün olmuyo ve haliyle uzaga gidemiyoruz eskisi gibi geziyim tozuyum vapura biniyim filan hayal oldu 🙄🙄