melekkizim_00 Kızlar bana devletteki doktor bir ay kullan dedi kendi doktorum pcr negatif çıkana kadar dedi bugün aile hekimine eşim gitti yazdırmak için bir kutu yani on tane kullandıysa yeter demiş kime inanaagımı şaşırdım ya yardım edin
Helpmee melekkizim_00 canım ben geçireli 2 ay oldu Allah kısmet ederse aralığın sonu doğum olacak Oksapar iğnenin bana daha cok yararı bile oldu diyebilirim kan akışını düzene koyuyor ve bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor Kaç haftalıksın bilmiyorum ama doğurana kadar kullanmanı tavsiye ederim Çünkü ben doğurduktan bir süre sonrada kullanmamı istedi doktorum
Makskala melekkizim_00 devletteki doktor işi garantiye almak istemiş risk almayım demiş. Bence kullan 1 ay zararı olan bişey değil. Tüp bebekle hamile kaldım mesela bana da kendi tüp bebek doktorum 30.cü haftaya kadar kullan dedi. Başka doktor hapını kullansan yeter iğneye gerek yok dedi. Yani doktor daha iyi bilir ama devletteki de kullan dediyse 1 ay kullan
Zeynep_15 melekkizim_00 benim doktorum da bana 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi bugün başladım bende bana da uzun geldi bü süre
Minnakkurabiyeveannesi27 melekkizim_00 kuzum oksapar pıhtı oluşumunu önleyen bir ilaç prosedür okuduysan eğer vücutta pıhtı atımını engelliyor Covid kan akışını bozan illet bir hastalık bebeğin de şu durumda senden kan ile besleniyor plesanta yardımı ile o yüzden eğer tereddütlerin varsa bir perinotolog ile gorusmeni tavsiye ederim Ben de pıhtılaşma olmasına rağmen ilk bebeğimi bu nedenle kaybetmeme rağmen bana iki tane doktor kullanma dedi ilk bebeğimi ben 9 haftalık iken kaybetmiştim şuan kendi istek ve arzumla oksapar kullanıyorum ve elhamdülillah 23+5 olduk o yüzden iyi araştır kuzum
melekkizim_00 Makskala valla eşime demiş ben sorumluluk kabul etmem falan diye korktum yani birde d dimer değerim yüksekti yani
melekkizim_00 Minnakkurabiyeveannesi27 ben vurmamazlık yapmayayım en iyisi en azından tekrar kan verip karantinam bitene kadar😓
Minnakkurabiyeveannesi27 melekkizim_00 evet kuzum gerekirse doz testi yapmasını rica et doktordan zaten oylelikle kullanıp kullanmaman gerektigin ortaya çıkar kaç haftaliksin bu arada
melekkizim_00 Minnakkurabiyeveannesi27 23 haftalığım, bende öyle düşünmüştüm karantinam bitsin test verip ona göre karar vermesini isteyeceğim
Minnakkurabiyeveannesi27 melekkizim_00 aynen kuzum Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
tgba-17 Benimde aynı olmuştu aile hekimim yazmadı sonra d dmer oranım yüksek olduğu için kullanıyorum muhtemelen daha da kullanırım
Duruliyaninannesi melekkizim_00 ben 10 tane kullandim canim 12 haftalikken coviddim suan 30 haftalık oldum bi sorun yok cok sukur
1122334455 Bende covid olmuşum 15 haftalık gebeyim ama Dr bana kullanma dedi ne yapsam ya acaba kullansam mi bilemedim ki siz nasıl atlattiniz acaba bir sorun oldu mu bebeğime birşey olucak diye çok korkuyorum