Duygu0621 Arkadaşlar kaç gündür bildiğimiz kırmızı mercimeği yıkayıp kaşık kaşık , kıtır kıtır yiyorum bir zararı yoktur inşallah 🤭 kendimi durduramıyorum . Siz neler aşeriyorsunuz
aleladebirmom Duygu0621 ilginçmiş gerçekten 😅😅 Ben de rutubet koklamayı aşeriyorum 🙈 bu daha ilginç sanırımm Bina boşluklarını, küflü şeyleri koklamayı, makineden çıkan çamaşırları koklaya koklaya bir oluyorum. Yiyesim geliyor bazen o derece 😅
UmutsuzPolyanna Duygu0621 ay yanlış anlama knk merak ettim şimdi mesela pişince bile kabukları bazen boşaltım sisteminden iyice geçmiyor çiğ yiyince nasıl çıkıyor jfjf🤣
Duygu0621 aleladebirmom aaa sizinde çok ilginç gerçekten 🤣🤣 kokuya karşı hiç bir tepkim yok ama çiğ patates , çiğ pirinç , çiğ mercimek yemekten kendimi alamıyorum
Sakinem212 aleladebirmom AA bir ben böyleyim sanıyordum bende rutubet kokusunu içime çekiyorum makinayı kokluyorum bu aralar cnm püro yemek istiyor kokusu beni cezbediyor sigara içen biride değilim hani eşim masaya bir tane koymuştu gelip gdip kokluyorum.
Duygu0621 UmutsuzPolyanna pilav yaparken suyunu veriyoruz hafif kaynıyor çiğnenecek kadar olunca ordan alıp yiyorum 🥴😂
Hamisannesi UmutsuzPolyanna elimde değil aşırı kötü oluyorum kokusu gelince sigaranın yanık birseylerin anlaşmış değilim 😂