Tubis Kızlar uykumdan uyandım resmen ölüyorum.sanki soluk borum yandı.süt içiyorum var mı önerisi olan???? 😢😢😢😢
Clover Tubis canim 1tatli kasigi tahin uzerine 1bardak su aninda geciriyor.benim kayinpederim doktor o nermisti bana..
pamuksekerinannesi Tubis Benimde çok yanıyor bazen.. Sanırım baharatlı yiyeceklerden oluyor.. Soda iç cnm..
Sydgrdl Tubis canim sade maden suyu iç kesinlikle benim doktorum bana gaviscon verdi maden suyu çok etki etmez mecbur kalırsam iciyorum
EmineT hic sormaa bende ayniyim yeni migde hapi attim ins biraz faydasi oluurr soda da atabilirsin onunda faydasi oluyor toz yemek sodasi diyorlar
EmineT toz soda varsa evde ic hemen azaltir ve zarari da yok ama gunde 10 kere yapma tabi herseyin fazlasi zarar
EmineT Tubis cay veya tatli kasigi al sodayi agzina koy hemen arkasindan su ic yutmasi kolay olur yoksa tuamazsin toz oldugu icin
Clover Tubis yanliz pekmez sakin koyma iiyice yanar.bide tahinin cesitleri oluyirmus ben koskaninkini kullaniyorum.onun cesidi neyse o iyi geliyor..
Evgenya Bana da sadece leblebi iyi geldi. Yanmaya başlayınca hemen yiyorum rahatlatıyor. Herkese her şey iyi gelmiyor denemen lazım canım☺