Gzmhsyn 28 haftalık oldum 48 ile hamile kaldım şimdi 58 kilo olmuşum sağlık ocağı kontrolüm vardı sizce nasıl daha alırmıyım acaba
AlyaEkmen_ Gzmhsyn 34+0 dayız +6kg . zayıf hamile kalmışsınız bence normal kilonuz boyunuz çok kısa değilse eğer ben 163 boyundayım 60 kg ile hamile kaldım ideal kilo ile hamile kaldığım için beslenmeme dikkat ettim suan 66 kiloyum
Hhilall37 Gzmhsyn 28+4 49 la hamile kaldım şuan 58 59 kg civarındayım ama boyum 168 yani epeyce zayıf hamile kaldığım için kendim hiç kilo almamışım gibi
Tughanalpinannesii_ Gzmhsyn almaz olur musun alırsın tabi benim doğuma son 20 günüm 14 kilo aldım toplam 😂
nrmnmrt 64 le hamile kaldım şuan 69 um 34 haftalık oldum ama ne kadar yesemde kilo alamıyorum zaten doğum yapincada aldığım kilonun fazlasını geri veriyorum ilk çocuğumda öyle olmuştu
Sakinem212 Gzmhsyn alırsınız ama bu kiloların hepsi doğumdan sonra gidiyor ben 31 haftalığım 55 ile hamile kaldım 60 kiloyum şimdi ilk gebeliğimde 13 kg aldım 15 kg verdim hemde sadece emzirierek zayıf biriyseniz kalmıyor o kilolar gidiyor.
Hhilall37 Gzmhsyn şimdiden sonra da kilo almaya devam etcez ama en fazla 65 oluruz heralde zaten doğumdan sonra da enerji lazım
Derya2867 Gzmhsyn 32 haftalık hamileyim 53 ile başladım 63 kiloyum 10 kilo aldım acayip deli bir iştahım var zor frenliyorum doktor daha alma sınırdasın dedi umarım almam amin 🙏