• Sağlık
  • ⁉️Özel hastane sgk ameliyat ücreti ⁉️

Yeni doğan bebekler de Doğuştan gelen kalp rahatsızlıklarının özel hastanede yapılan ameliyat ve tedavisini sğk karşılıyor mu ? Bilğisi olan var mı ? Netten karşılıyor yazıyor ama güncel bilği yok 🤷🏻‍♀️

⏏️⏏️⏏️⏏️

Benim bildiğim karşılamıyor karşılıyorsa da belli bir kısmını anca karşılıyor benim kuzenimin bebeği kalp hastası olarak doğdu milyarlar döküldü hastaneye

Minoo01 2019 mayısta doğdu sonraki bir sene bir kaç ameliyat geçirdi kalp damarlarında sorun vardı ne olduğundan emin değilim ama olumsuz konuşuldu yaşamadı mucize denildi Allah’a şikür şimdi iyi

Suzanne peki hanği hastane. Yani acıbadem tarzı zincir bir hastane miydi ? Bizimkinin damarlar ters yerden çıkıyormuş. Zamanında müdahale ile yaşama şansları yüksek deniyor ama bilmiyorum 😔

Minoo01 medipol Bağcılar mega en iyi çocuk kardiyologları orda canım bizimkiler çok araştırdı

Suzanne maalesef adanadayım ben. Oraya gitme gibi bir imkanım da yok. Mecbur buradaki doktorlar ile olacak. Peki tahmini ne kadar para gitmiştir ? Az çok belki tahmin edersiniz

Minoo01 yani şöyle söyliyim sürekli operasyon geçirdi on binlerde rakamlar verildi ama net rakamı bilmiyorum ama bu dediğim gibi pahalı bir hastane baya

Suzanne evet bende o yüzden sordum. Zincir özel hastaneler daha pahalı oluyor maalesef. Teşekkür ederim bilği verdiğiniz için 🙌🏼