esras Kadın doktoruma gittim kan vermek için gerek duymadı ve kan alıp bakmadı bende hamilelik testi aldım ama silik çizgi ben mi görüyom gözüm mü yanılıyor anlamadım 😑😑😑 https://imgyukle.com/i/kFkSvI
Angelgirl esras bende üzmek istemem ama yokken insan ikinci çizgiyi hayali görüyor gibi oluyor çok beklentiye girince . Yok gibi duruyor ama Allah’tan umut kesilmez belki erkendir 🙏
Bade88 esras adet gününüze kaç gün var?çok silik beyaz gölge gibi bişey görüyorum ama. Belki de görmek istediğim içindir
esras Bade88 aslında adetim gecikti ama şüphelendiğim ilişkinin 10.günündeyim o yüzden dayanamadım yaptım.. adetim de en son 28 ekimdi
esras misslaviniaa Yok adet görmedim adetim 28 ekimde başladı 4 kasıma kadar sürdü sonra adet olmadım
Bsrktl Benimde testte çıkmamıştı idrarda geç görünüyor hamilelik. kan testini acilden falan yaptırabilirsiniz. İlla aile hekimine kadın doğuma gitmenize gerek yok yani. İdrar testi için biraz daha bekleyin bence
KahveliBirAnne esras bende üzmek istemem ama.goremesim.insallaj en hayırlı zamanda anne olmayı nasip eder sana mevlam