şükürler olsun sonunda bende buraya doğurdum yazabiliyorum
40+4 te gelen mucizemle olan hikayemden bahsetmek istiyorum ki ona göre hastane ve doktorunuzu iyi seçme konusunda sizlere yardımım olsun istiyorum
oncelikle benim her hastaneye gidisimde erken dogma riski oldugu söylenmisti fakat son zamanlardada hastaneye yatirildim sonra biri acıklik var biri yok dedi benim vaktimin oldugunu soyleyerek cıkısımı yaptılar ondan 2 gun sonra sabaha karsı suyumun sızıntı seklinde geldigini farkettim ama yinede hastanede sancı cekmektense evde cekeyim belki su degildir diye bekledim sonrasinda dus aldım baktim agrilarim gecmiyor artıyor saat 2 gibi hastaneye gittim 2 cm acıkligim oldugu soylendi haataneye yatirildim aksam 7 de 4 cm acıklıga ulastım gece 12 ye kadar beklenilen acikliga ulasilmazsa suni sanci verilecegi söylendi ben sürekli istifra ediyorum tansiyonum bi yukseliyor , dusuyor felaket sekilde sancı hissediyorum bebegimin kalp atımı yükseldi oksijen bagladilar serum falan derken gece saat 2 de beni 6 cm acıklıkla dogum odasina aldilar hazirlandim orda avazim cıktıgınca bagiriyorum o sekilde gelip bakıp gidiyorlar sabah 7 ye kadar ağrıdan kıvrandım ve surekli istifra edince artık kendimden gecmek uzeryken 9 cm acıklık sonrasi kesi attılar ve dogumum gerceklesti bebegim dogduktan sonra eşi ayrılmadi onun icin yeniden cabaladılar sonra ic dış dikislerim atıldı derken 1 saat boyunca cocugum ac kaldi ondan sonra kucagima verdiler ve ben hersey yolunda gidiyor sanıyorken agrilarim siddetlendi akintım fazlalasti bebegimde sorunlar cıktı ben kendim ebeleri cagirip sikayetimi soylemesem hersey yolunda gibi gosterdiler sonrasinda beni ultrasona aldilar baktilar ki bebegin esinden parca unutmuslar oyle kendi dusecek sekildede degil bunu ben soylemesem benim cıkısım yaoilcak ve ben evde zehirlenecektim her neyse bana dil altı haplarini verdiler onun yan etkisi olarakta beni sıtma tutmus gibi usume ve titreme sardi bebegimi emziremedim kendime gelemedim ilacla dusuremediler sonrasinda beni kurtaja aldilar uyusturma bile yapmadan icimden o parcanin yarisini aldilar geri kalani kendi dusmeliymis normal dogum yaptim fakat suan sezeryan sancilari gibi sanci cekiyorum dikislerim patlamak uzere cocuk dusurmus gibi kurtajıda yasadim bi dogumda hepsini birden yaşadim yani suan evladımın yanımda sağlıklı sekilde olması benim gucum kuvvetim oluyor yoksa cekilmez agrilarım var ama onun kokusu benim ilacım rabbim kimseye benim yasadigimi yasatmasın sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin insallah sizler hastane ve doktorlarinizi lutfen iyi secin bana her gittigim yer baska bisey soyledigi icin cok ozele git diyen oldu ben gitmedim sagliginiz icin gerekirse onuda yapın rabbim bütün hepinizin yardımcısı olsun insallah 🙏💙