Arzu-Anne Merhaba hanımlar Dün gece hiç uyumadım yediklerim ağzıma geliyo içimde alev topu var sanki 29+2 yiz kızımla başına böyle birşey gelen varmı ne yapabilirim çok rahatsız ediyor üstüne birde baş ağrısı 🤕🤦♀️ Annem şimdi seni çok iyi anlıyorum 🤰🐣
badembid Arzu-Anne gebeliğinizde bir risk yoksa yemek sonrası yürüyüş yapmanızı öneririm. Biz eşimle haftada 2-3 gün yarım saat yürüyoruz çok iyi geliyor hem rahat uyuyorum hem de rahat sindiriyorum. 37 haftalık oldum daha bir mide ilacı kullanmak zorunda kalmadım. Bir de son tavsiyem mümkünse yemeklerinizi 18.00-19.00 gibi yemek geçe bırakmamak
ayseegell Annelik09 hanım efendi zaten miğde yanmasının riskinden bahsetmemiş gebeliğinizde bir risk yoksa yürüyüş yapabilirsiniz demiş yani bazı hamilelere lavabo dışında ayağa kalkmak falan yasaklanıyor ya onun gibi riskler mesela 🙏😇 badembid
Yagmurdgdgn13 Arzu-Anne bi bardak süt elma muz tuzlu kraker ya da bi parça ekmek yiyebilirsin. Mideyi rahatlatır ama eğer çok şikayetiniz varsa doktor size şurup yazar
badembid ayseegell teşekkür ederim dediğimi anlamışsınız😇 @Annelik09 hanımefendi mide yanmasınin hamilelikte riski var demedimki ben Ne alaka söylediğiniz? Bazı riskli gebelere yürüyüş, cinsel ilişki vs falan yasaklanıyor biliyorsunuz. Eğer öyle bir durumu yoksa mide yanmasını en iyi geçiren şey yürümek. Bol bol yürüyün dedim. Siz önce düzgün okuyun lütfen.