Esincapkin En son 6+4 gitmiştim ve sonrasında randevu bulmak çok zor oldu yarın ise 11+1 olucam inşallah ikili test ne zaman yapılıyor
deletedmom27371 Esincapkin olabilir kuzum. Ben yaptırdığım da aslında 10+2 haftalıktım ama ultrason da 11+5tim doktor yapmıştı
Deletedmom_33 Esincapkin Ben 11+6′da gittim 12+2 çıktı yapıldı. Eğer sizinde önden gidiyor ise yapar büyük ihtimalle
Esincapkin deletedmom27371 Teşekkür ederim inşallah yapar çünkü randevu bulmak çok zor oluyor doktor iyi değiştirmekte istemiyorum
deletedmom27371 Esincapkin devlete gidiyorsunuz sanırım. İyiyse sakın bırakmayın gerçekten. Benim yaşadığım şehirde hastanede doktorlarda çok kötü özele gidiyorum her gittiğim de zam gelmiş oluyor gerçekten insanı zorluyor
dml33 Esincapkin maşallah cnm.bnde bugün yaptirdm 1.1 cıktı ense bnm haftan 12+2 ama doktor iyi dedi burnu oluşmuş dedi kan verdm bakalim hayirlisi olsn sizin içinde
Esincapkin dml33 İnşallah bana 1 ay sonra gel dedi hem sonuçlara bakarız hemde cinsiyet öğreniriz dedi
dml33 Esincapkin bana msj at 1 hafta sonra dedi bn bakar cvp yazarm dedi randevu bisi demedi 2 3 hafta sonra giderim