Aliniko 6+4 haftalık hamileyip sürekli acıkıyorum resmen doymuyorum yarı aç kalkıyorum sofradan sizde böyle misiniz yicek bişey bulamıyorum artık🤦🏼♀️
Damlatuurgut Aliniko 12+3benimde bu aralar öyle eşim büyüttün mideni diyor. Yeme isteği olsada sağlıklı şeyler tercih et bence kilo çok büyük bir yük oluyo insana 2.5kg aldım sanki 10kg almış gibi ağırlık oluyor 😅
MaBelle Aliniko bu haftada ben de öyleydim.. ve sonra 7. Hafta bitti olanlar oldu 😂 şuan 10. Haftadayım.. peynir ekmek iyi ki var 🙄
Ozlem2206 Aliniko ben ilk 5+4 de öğrendim 8.haftadan 17-18e kadar bulantı ve kusma yaşadım ama iştahım full açıktı kussamda bulansada yiyordum napiyim 25 olduk hala aynıyım şimdi bulantıda yok ağzım boş durmuyor 9 kilo aldım 🤦🏻♀️😂 oğlum içimi kemiriyor resmen😂
Ay_ku1502 Benim de ilk 4 ay iştahım çok kapalıydı 29+6yım şimdi sürekli yemek istiyorum hep de tatlı şeyler istiyor canım
Aliniko Ah keşke kendimi kontrol edebilsem bu seferde mide bulantısı başlıyor yiyince en azından bir nebze geçiyo mide bulantısıda çok kötü bir durum şimdilik hafif hafif dalgalanmalarım var umarım artmaz😢😢