SansliAnne Kızlar lütfen hemen cevap verin 😣 oğlum 48 günlük ve az önce banyo yaptırıyordum ve vücuduna sürdüğüm dalini durularken biraz o sudan yuttu. Birsey olur mu ki bilemedim geride çıkardı aslında hemen birazını ama ne kadarını yuttu bilmiyorum…
hazaltolga1 SansliAnne bilgim yok üstte kalsın ama bir şey olmaz diye biliyorum canım zaten bebek şampuanı
Zeyzey97 SansliAnne kafasini biraz geri yapip yikayabilirsin canim yuzunude elinde 2 3 defa yikasan yeter boylelikle su kacmaz saglikla buyut
gamzosgamzos SansliAnne ayyy aklıma kızımın ilk yuttuğu an geldi pimpirikli bir anne olarak zehir danışma hattını aradım onlarda bana sakın kusturmayın hastaneye gidin dediler altı ustu nohut kadar dudağına gelen köpüğü yutmuştu tabi oyle söyleyince elim ayağım titredi annemle kayınvalidem adam dalga geçmiş senle dediler 😂😂 her neyse sonuç olarak getirmedim birşeyde olmadı çok şükür sonra gruplarda okudum butun bebisler yutuyormuş 🙈 hala ara ara yutuyor engel olamıyorum malesef Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşaAllah 🙏
zeynepp1 SansliAnne kızım 2 yaşında hala yutuyor 😅 o istemsizce oluyor kızımda duş aldırıken nefes alamama korkuduyla ağzınınaçıyor bende çok korkardım çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadar
Zehra9616 SansliAnne kakasini civitir birazcik sknti olmaz onun disinda yani bizde olmamisti korkma insallah bisi olmaz
SARAras61 SansliAnne ah taze annecik korkma benim oğlum bu bebe yağı varya onu sürerken elimden kapıp içmişti bi kaç damla ay ben ağlaya ağlaya hastaneye gittim dr güldü normal olur böyle şeyler kusma olmazsa korkulacak bişey yok 😘
MinnieMouse SansliAnne bebekler bazen boyle banyo yaptirirken burnundan su cekebiliyo. Sknti olmaz canim endiselenme korkma. Yikarken dikkat et elini cabuk tutmaya calis. One egik elinde yikarsan su yutma ihtimalini en aza indirirsin. Bol bol emzir bisey olmaz